Η Ειρήνη Νικολοπούλου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στο γυμνάσιο, στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά - απολύθηκα δύο φορές - έπρεπε να σταματήσει… » (βίντεο)

Όσα είπε η δημοσιογράφος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί, τόσο στον χώρο της δουλειάς, όσο και σε εκείνο του σχολείου και του πανεπιστημίου.

«Πήγα σε εφημερίδα που ήταν το ελληνικό κατεστημένο των media, ήταν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, απέναντί μου ήταν Δημαράς, Χαρδαβέλλας, Λιάνης, ήταν ευλογημένο. Με ένα χρόνο στην εφημερίδα έγινα δημοσιογράφος. Έχω απολυθεί δύο φορές, έφαγα σεξουαλική παρενόχληση στο Γυμνάσιο, σαν μαθήτρια, στο Πανεπιστήμιο, σαν φοιτήτρια, μετά στη δημοσιογραφία. Έπρεπε να μαζευτεί, δεν ξαναγύρισα ποτέ σε εφημερίδες εξαιτίας αυτού» αποκάλυψε.

«Δεν έφυγα από την τηλεόραση απόλυτα με την θέληση μου. Οδηγήθηκα μετά από μεγάλη πίεση στο να φύγω από την τηλεόραση και μετά το ωραιοποίησα» είπε ακόμα και πρόσθεσε ότι:

«Υπήρξε μια κακή στιγμή στην ΕΡΤ που έζησα και ήταν κακώς νοούμενη συναδελφική συμπεριφορά και χτύπημα. Έχει να κάνει με τεράστιο μπούλινγκ. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή που μου κόστισε ψυχολογικά, μου κόστισε στην υγεία μου, στη οικογένεια μου, στο επάγγελμα μου, στη φήμη μου, στα πάντα».

Αναφορικά με την είδηση στην σημερινή εποχή η Ειρήνη Νικολοπούλου ανέφερε ότι: «Τον δικό μας τον καιρό αυτά που έβγαιναν στον αέρα ήταν ειδήσεις, τώρα είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ