Η Βασίλισσα Μάξιμα με χρυσή τουαλέτα, τιάρα και μαργαριτάρια - Το επίσημο δείπνο με τον Ιταλό Πρόεδρο & την κόρη του (φωτό)

Το βασλικό ζεύγος υποδέχτηκε το Σέρτζιο και την Λάουρα Ματαρέλα στο παλάτι

Χρυσή τουαλέτα και τιάρα με μαργαριτάρια για την βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας!

Η 51χρονη royal και ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος παρέθεσαν δείπνο στο παλάτι, προς τιμήν του Ιταλού προέδρου Σέρτζιο Ματαρέλα και της κόρης του Λάουρα, που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην χώρα.

ANP/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Και φυσικά η Μάξιμα άδραξε της ευκαιρίας να βάλει τα καλά της! Η μητέρα της πριγκίπισσας Αιτερίνης- Αμαλίας, της πριγκίπισσας Αλεξίας και της πριγκίπισσας Αριάν φόρεσε μια τουλέτα από το brand Jantaminiau, την οποία έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν.

Το φόρεμά της ήταν χρυσό, με μακριά μανίκια και η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με έντυπωσιακό κολιέ, που είχε πέντε σειρές μαργαριταριών, μια «ουάου» τιάρα με διαμάντια και πέρλες, καθώς και ασορτί σκουλαρίκια.

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας και ο Πρόεδρος της Γαλλίας ήταν ντυμένοι με επίσημα φράκα και λευκά πουκάμισα, ενώ η Λάουρα Ματαρέλα - η οποία εκτελεί χρέη Πρώτης Κυρίας - φορούσε μια μαύρ τουαλέτα που αποτελούταν από μια σατέν φούστα, αστραφτερό πάνω μέρος και μια μικρή κάπα.

Η Μάξιμα έκανε μια ακόμα κομψή εμφάνιση κατά την υποδοχή του Σέρτζιο Ματαρέλα και της κόρης του στο Άμεστερνταμ.

Ειδικότερα την είδαμε με ένα πράσινο φόρεμα, από το αγαπημένο της brand Natan, ένα φανταστικό γρκι παλτό, ασορτί καπέλο και suede γόβες του ίδιου χρώματος.

Η Πρώτη Κυρία της Ιταλίας, από την άλλη φορούσε ένα ροζ φόρεμα, μπορντό κάπα και καπέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ