Η Μαρία Ναυπλιώτου με τον αξεπέραστο Γάλλο designer Christian Louboutin - «σπουδαίος καλλιτέχνης, καταπληκτικός άνθρωπος» (φωτό)

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

Η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα, που βρέθηκαν στο δείπνο, που ακολούθησε μετά το δεύτερο διεθνές συνέδριο της Vogue Greece, Change Makers: Fashion-The Road Ahead.

Η ελληνική έκδοση του γνωστού περιοδικού έφερε στην Αθήνα, για το event, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως τους σχεδιαστές Jean-Paul Gaultier και Christian Louboutin.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε λοιπόν την ευκαρία να γνωρίσει τον κορυφαίο Γάλλο designer, του οποίου τις γόβες - με τον εμβληματικό κόκκινο πάτο - έχουν λατρέψει οι γυναίκες ολόκληρου του πλανήτη!

Η ίδια μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με τον Louboutin, γράφοντας στην ανάρτησή της: «Χθες το βράδυ βρέθηκα το ιδιωτικό δείπνο της Vogue για να γιορτάσω το δεύτερο παγκόσμιο συνέδριο Change Makers.  Fashion-The Road Ahead.  Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω διαφορετικούς ανθρώπους και να μιλήσω για νέες ιδέες. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ζεστασιά που ένιωσα περιτριγυρισμένη από όλους αυτούς. 

Είχα την τιμή να γνωρίσω και να συνομιλήσω με τον καταπληκτικό Monsieur Louboutin. Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ένας καταπληκτικός άνθρωπος… πραγματικά μια αποκάλυψη. Στο τέλος ένιωσα σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. @voguegreece σε ευχαριστώ που με δέχτηκες. Ανυπομονώ για την επόμενη εκδήλωση».

Photo: @peggy_thdrgn/@10artistsmanagement via Instagram: @voguegreece

O Christian Louboutin και ο Χρύσανθος Πανάς, Photo: @peggy_thdrgn/@10artistsmanagement via Instagram: @voguegreece

Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία ο Γάλλος designer φορούσε ένα κοστούμι με έντονο print, ενώ η Ναυπλιώτου ένα μαύρο σύνολο και υπέροχα χρυσά κοσμήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ