Ζαχάρω: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 91χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Είχε χάσει με τον ίδιο τρόπο κόρη & εγγονό

Η τραγική ιστορία της οικογένειας του 89χρονου που σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο...

Γεμάτη από τραγωδίες είναι η μοίρα της οικογένειας του 89χρονου Ευθύμιου Χριστοδουλόπουλου από το Ξηροχώρι Ζαχάρως, που χθες το μεσημέρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από το στάδιο της πόλης. Με το αυτοκίνητο που οδηγούσε επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα και υπέκυψε στα τραύματα του λίγη ώρα αργότερα στο Γ.Ν. Πύργου.

Ο 89χρονος που γεννήθηκε και έζησε στο Ξηορχώρι Ζαχάρως διατηρούσε καφενείο στο χωριό, είχε μετρήσει τρεις μεγάλες απώλειες που είχαν στιγματίσει την οικογένεια.

Πριν από χρόνια η κόρη του είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στη μεγάλη ευθεία στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, μια απώλεια που πραγματικά τσάκισε την οικογένεια.

Το καλοκαίρι στις 20 Ιουνίου, σε ένα τροχαίο που συνέβη στο κέντρο της Ζαχάρως ο εγγονός του Γιάννης Καραχρήστος που εργαζόταν ως διανομένας, τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο “Αττικόν” ο 22χρονος κατέληξε.

Ήταν το δεύτερο μεγάλο χτύπημα της μοίρας, αμαφέρε το ilialive

troxaio zaxaro 2

Πριν από λίγες εβδομάδες, έχασε και δεύτερο εγγονό του στην Αθήνα, (η μητέρα του οποίου είχε σκοτωθεί στο τροχαίο στο Ζευγολατιό), που κατέληξε από παθολογικά αίτια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Χθες γράφτηκε άλλη μια μαύρη σελίδα για την οικογένεια, με το θάνατο του 89χρονου, να συγκλονίζει, την τοπική κοινωνία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ