Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που αιματοκύλησε την πλατεία Ταξίμ - Βίντεο από την σύλληψή της

Τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο από τη σύλληψη της γυναίκας που φέρεται να τοποθέτησε τη βόμβα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης σκοτώνοντας συνολικά έξι ανθρώπους.

Στα χέρια της τουρκικής αστυνομίας βρίσκεται η γυναίκα που αιματοκύλησε χθες την Κωνσταντινούπολη.

 

Δείτε επίσης: Τουρκία: Συνελήφθη το πρόσωπο που πιστεύεται πως άφησε τη βόμβα στην Κωνσταντινούπολη - Το PKK κατηγορεί ο υπ. Εσωτερικών της Τουρκίας

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού κατηγόρησε σήμερα το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) για την επίθεση χθες Κυριακή στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης - η οποία είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον έξι άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 80 άλλοι-, ενώ ανακοίνωσε πως συνελήφθησαν πάνω από είκοσι ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου που φέρεται να άφησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στη λεωφόρο Ιστικλάλ, τον πασίγνωστο πεζόδρομο που ήταν γεμάτος Κωνσταντινουπολίτες και τουρίστες.

 

 

Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μποζντάγ, έχουν συλληφθεί συνολικά 46 άτομα μέχρι στιγμής για την επίθεση.

Η στιγμή της σύλληψης της γυναίκας που έβαλε τη βόμβα στην Κωνσταντινούπολη

Η ύποπτη συνελήφθη τη νύχτα στο σπίτι, όπου κρυβόταν, στην περιοχή Κιουτσούκτσεκμετζέ της Κωνσταντινούπολης, φορώντας ακόμη τα ρούχα που φορούσε την ώρα της έκρηξης.

 

 

Στις εικόνες εμφανίζεται με ένα μοβ σουέτερ, ενώ στη διάρκεια της εφόδου των ανδρών της αντιτρομοκρατικής κατασχέθηκαν όπλα και σφαίρες, σύμφωνα με την εφημερίδα Cumhuriyet.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ