Ο Vito, 84 ετών, απαιτούσε από την 68χρονη Janet 10 φορές σεξ την ημέρα - Τώρα του ζητάει αποζημίωση 80 εκ δολαρίων (φωτό)

«Έπρεπε να είναι διαθέσιμη σε όλες τις σεξουαλικές του ανάγκες, να είναι η συνοδός του, να πλένει τα ρούχα του, να μαγειρεύει»

Ένα πρώην μοντέλο της Wilhelmina ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύντροφός της της ζητούσε να κάνουν σεξ 10 φόρες την ημέρα, με την ίδια να έχει μηνύει τώρα τον 84χρονο ζητώντας αποζημίωση ύψους 80 εκατομμύρια δολαρίων.

Η 68χρονη Janet Bedin, σύμφωνα με την καταγγελία, υποστηρίζει ότι ο Vito Verni την έπεισε να  εγκαταλείψει την επιτυχημένη καριέρα της , αλλά και τον αγαπημένο της σκύλο - καθώς εκείνος είχε γάτα - και να μετακομίσει μαζί του στο σπίτι του, όπου δούλευε σαν το σκυλί.

Βάσει της αγωγής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν, η Bedin μηνύει τον Verni για για συκοφαντική δυσφήμιση, δόλιο κίνητρο, παρενόχληση και παράνομη έξωση, στις αρχές του 2019 και στα τέλη του 2021 «όταν ζούσαν μαζί ως ζευγάρι», ζητώντας του 80 εκ δολάρια.

Η αγωγή αναφέρει, σύμφωνα με την Daily Star, ότι: «Η ενάγουσα έπρεπε να είναι 100% ο φροντιστής του. Έπρεπε να είναι διαθέσιμη σε όλες τις σεξουαλικές του ανάγκες, να είναι η συνοδός του, να πλένει τα ρούχα του, να μαγειρεύει τα γεύματά του, να έχουν σεξουαλική επαφή, κατά καιρούς έως και 10 φορές την ημέρα».

Η Bedin διετέλεσε εκτελεστική διευθύντρια του Οικονομικού Γραφείου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για την Ιταλία και την Ισπανία από το 1991 έως το 1995 και από το 2015 έως το 2018.

Το ζευγάρι είχε μία «on and off» σχέση για πολλά χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν το 1976, όταν η 68χρονη σήμερα γυναίκα νοικίασε ένα ακίνητο στη Νέα Υόρκη, το οποίο ανήκε ο Verni.

Ο δεσμός τους ξεκίνησε όταν εκείνος ήταν παντρεμένος και όπως αναφέρεται στην αγωγή «δεν φόρεσε ποτέ βέρα και άρχισε να φιλάει» την Bedin, στο διαμέρισμά της.

Παρά το γεγονός ότι εκείνη του είπε να διακόψουν, αυτός φέρεται να «συνέχισε να την κυνηγάει». Στα τέλη του 2018 της τηλεφώνησε μάλιστα για της ανακοινώσει τον θάνατο της συζύγου του και ότι «είναι πλέον ελεύθερος», με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθεί το ειδύλλιο.

Ο Verni πίεσε την Janet να  φύγει από τη Νέα Υόρκη και να μετακομίσει μαζί του στο πολυτελές κτήμα του, που διέθετε έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, καθώς φέρεται να της υποσχέσθηκε ότι θα πληρώνει τα έξοδο για τον άρρωστο αδελφό της, αναφέρεται ακόμα στη μήνυση. 

Όμως από τη στιγμή που μετακόμισε «η σχέση άλλαξε» και η ο 84χρονος έγινε πιεστικός ασκώντας λεκτική και σωματική βία. Ο 84χρονος, ο οποίος είναι μεγαλοϊδιοκτήτης στη Νέα Υόρκη για πάνω από 65 χρόνια, έχοντας πολλά ακίνητα, σύμφωνα με την μήνυση, έδιωξε στη συνέχεια την Bedin, από το σπίτι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ