Απίστευτο: Κινέζος τρέχει μαραθωνίους, ενώ... καπνίζει - Ο 50χρονος με τα απίστευτα ρεκόρ

Ένα τσιγάρο για χαλάρωση εν μέσω... μαραθωνίου.....

Οι μαραθωνοδρόμοι θεωρούνται ως μερικοί από τους πιο συνειδητοποιημένους αθλητές στον πλανήτη - αλλά όχι ένας Κινέζος δρομέας γνωστός ως "Uncle Chen", ο οποίος έχει γίνει viral επειδή καπνίζει τσιγάρα, ενώ αγωνίζεται.

Ο Τσεν, ηλικίας 50 ετών, ολοκλήρωσε πρόσφατα τον μαραθώνιο Xin'anjiang στην πόλη Jiande της Κίνας και κάπνιζε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα αντοχής 42 χιλιομέτρων.

Οι φωτογραφίες του άνδρα από την Γκουανγκζού έγιναν viral σε μια κινεζική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης - και οι διοργανωτές της εκδήλωσης μοιράστηκαν το πιστοποιητικό τερματισμού του στη συνέχεια.

Ο Chen τερμάτισε 574ος στον αγώνα συνολικά, με εντυπωσιακό χρόνο 3:28:45 ανάμεσα σε σχεδόν 1. 500 δρομείς.

Ο ιδιος έχει ιστορικό καπνίσματος κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, σύμφωνα με το Canadian Running Magazine, το οποίο ανέφερε ότι έτρεξε τόσο τον μαραθώνιο του 2018 στο Γκουανγκζού όσο και τον μαραθώνιο του 2019 στο Σιαμέν, με τσιγάρο 

Το 2018, ο Chen σημείωσε χρόνο 3:36 και 3:32 το 2019.

Υπάρχουν επίσης στοιχεία στο διαδίκτυο ότι τρέχει και υπερμαραθώνιους, με έναν από αυτούς να εκτελεί 50 χιλιόμετρα και έναν άλλο να διαρκεί 12 ώρες.

Ο Chen έγινε επίσης προφανώς γνωστός ως "Smoking Brother" στους κύκλους του τρεξίματος μετά από μια εκδήλωση του 2017 στην πόλη Hangzhou, αναφέρει η dailymail

Image

Τwitter/Canadian Running

Οι αντιδράσεις για τον απίστευτο αθλητή ήταν ανάμεικτες - με κάποιους να χαιρετίζουν τις ικανότητές του, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι αποτελεί κακό παράδειγμα.

Image

Τwitter/HorseMeatIceCream

"Πάει ο ήρωάς μου. Παρακολουθήστε τον καθώς καπνίζει", έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

"Φανταστείτε να είστε κολλημένοι πίσω του σε όλη την κούρσα", είπε ένας άλλος. "Ώστε έτσι μοιάζει η μέγιστη απόδοση", αστειεύτηκε ένας τρίτος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ