Η Georgina Rodriguez στολίζει το σπίτι και το δέντρο για καλά Χριστούγεννα με τον Ronaldo της (βίντεο)

Η έπαυλη γεμάτη γιρλάντες και λαμπιόνια!

Στο σπίτι του Cristiano Robaldo και της Georgina Rodríguez είναι κιόλας Χριστούγεννα!

Η 28χρονη σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο δείχνει στους 39.2 εκατομμύρια followers, το δέντρο που στόλισαν.

Φορώντας ένα κοντό και εφαρμοστό, σκούρο πράσινο φόρεμα, με μακριά μανίκια, η Georgina περπατά μέσα στο σαλόνι της έπαυλης.

Στο βίντεο βλέπουμε έναν εντυπωσιακό κρυστάλλινο πολυέλαιο που κρέμεται πάνω από την στριφογυριστή σκάλα, η οποία έχει επίσης στολιστεί με γιρλάντες και λαμπιόνια, όπως άλλωστε και ολόκληρη η βίλα του ζευγαρίου!

«Ο στολισμός έχει τελειώσει και είμαστε έτοιμοι για τα Χριστούγεννα με το @twinkly. Έχουμε εμμονή με αυτά τα φώτα και διασκεδάσαμε τόσο πολύ φτιάχνοντας τα δικά μας εφέ για να μας βοηθήσουν να μπούμε στο εορταστικό πνεύμα» διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση.

Σημειώνεται ότι η πρώην βοηθός πωλήσεων και ο 37χρονος αστέρας των γηπέδων έχουν αποκτήσει μαζί την Esmeralda, η οποία είναι έξι μηνών και την 5χρονη Alana Martina, ενώ ο Ronaldo έχει ακόμα τρία παιδιά, τα 5χρονα δίδυμα Eva Maria και Mateo δίδυμα Eva Maria και Mateoκαι τον 12χρονο  Cristiano Jr.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ronaldo και η Georgina πέρασαν δύσκολες στιγμές όταν πέθανε στη γέννα το δίδυμο αδερφάκι της Esmeralda.  Ο Πορτογάλος επιθετικός και η σύντροφός του είχαν ανακοινώσει το θάνατο του νεογέννητου αγοριού τους, κατά την πρόωρη γέννα των διδύμων, τον Απρίλιο.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ