Τους απαγορεύτηκε η είσοδος σε κλαμπ: Ελληνοαμερικανίδα μοντέλο για παχουλές & η επίσης plus size φίλη της έγιναν έξαλλες - εκατομμύρια views τα βίντεο

Πήγαν να γιορτάσουν τα γενέθλια φίλης τους, άλλα «έφαγαν πόρτα»

Viral έχει γίνει το βίντεο που μοιράστηκαν στα social media δύο plus size μοντέλα, τα οποία ισχυρίζονται ότι κλαμπ στο Λος Άντζελες τους απαγόρευσε την είσοδο, λόγω του σωματός τους.

Η Alexa Jay και η Ελληνοαμερικανίδα Gabriella (Ella) Athena Halikas, δημοσίευσαν αρχικά το σχετικό βίντεο - που ανέβηκε σε δύο συνέχειες - στο TikTok και μετά στο Instagram.

Ήδη τα δύο κλιπ έχουν συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες likes και  περισσότερα από δύο εκατομμύρια views.

 

 

Οι δύο τους αναφέρουν ότι πήγαν στο «The Highlight Room» για να γιορτάσουν τα γενέθλια μιας φίλης τους, με την Jay να λέει ότι είδε την φίλη και συνάδελφό της Halikas, η οποία είναι μοντέλο του του Sports Illustrated Swimsuit, στην ουρά μαζί με άλλους που ήταν επίσης καλεσμένοι.

Ωστόσο όταν η παρέ πλησίασε στην πόρτα τους άφησαν όλους να μπουν εκτός από αυτές.

 

 

«Προσκλήθηκα στο Highlight Room για τα γενέθλια της φίλης μου. Άνθρωποι του κλαμπ άρχισαν να αφήνουν να περάσει μια ομάδα κοριτσιών. Και όταν έφτασαν σε εμένα, έβαλαν το σκοινί μπροστά, με κοίταξαν και μου είπαν: Όχι απόψε…» λέει η 24χρονη Jay, η οποία δηλώνει influencer, σημειώνοντας παράλληλα ότι ήταν «σίγουρα το μεγαλύτερο» άτομο στη σειρά για το πάρτι.

Από πλευράς της η 25χρονη Halikas αναφέρει: «Αισθανόμαστε εντελώς αηδιασμένες με αυτό που συνέβη». «Εκείνη τη στιγμή ήταν εμφανές τι συνέβαινε. Έκαναν διάκριση εξαιτίας του μεγέθους του σώματός μου»

 

 

Μάλιστα τα δύο Plus size μοντέλα υποστηρίζουν ότι αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, καθώς είπαν ότι τους έχει απαγορευτεί ξανά η είσοδος λόγω του σώματός τους.  «Κουραστήκαμε να το αφήνουμε απλώς να συμβαίνει και να μη μιλάμε για αυτό», λέει η Halikas στο βίντεο, με την Jay να συμπληρώνει ότι «ήταν τόσο απάνθρωπο».

Σύμφωμα με το CNN Η Tao Group Hospitality, η μητρική εταιρεία του The Highlight Room, ανέφερε σε δήλωσή της, ότι έχει ενημερωθεί για το συμβάν και βρίσκεται σε επικοινωνία με τις δύο κοπέλες. «Είμαστε πάντα ευγνώμονες για τα σχόλια για τις δραστηριότητές μας και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για το πώς να βελτιώσουμε την εμπειρία των επισκεπτών μας. Η εταιρεία μας δεν ανέχεται κανενός είδους διακρίσεις». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Jay ? (@alexaaajay)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Jay ? (@alexaaajay)

 

Οι γυναίκες είπαν ότι έλαβαν ένα μήνυμα από το The Highlight Room με συνημμένο τον αριθμό του γενικού διευθυντή και ο διευθυντής προσφέρθηκε να τους μιλήσει προσωπικά για το περιστατικό. Αλλά εκείνες ίπαν ότι αυτό δεν είναι αρκετό.

Η Halikas ανέφερε ότι κανείς  δεν τους στάθηκε στο πλευρό τους. «Εκείνη τη στιγμή πονάει γιατί έχουμε τόσο πολλούς followers στο διαδίκτυο. Έχω σχεδόν 600.000 ακόλουθους στο TikTok, αλλά τη δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό στην πραγματική ζωή, όλοι σιωπούν. Κανείς δεν θέλει να μου σταθεί».

 

 

Τα μοντέλα είπαν ότι αποφάσισαν να μοιραστούν την εμπειρία τους στο Διαδίκτυο, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν προκαταλήψεις ως γυναίκες plus size.

Λίγο αφότου δημοσίευσαν το βίντεο στο TikToK,, οι ακόλουθοι τους άρχισαν να χρησιμοποιούν το hashtag #NotTonight (όχι απόψε) θέλοντας έτσι να στείλουν ένα μήνυμα σχετικά για τις διακρίσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ