Αμερικανός τουρίστας στη Μύκονο έπεσε & χτύπησε πολύ σε πηγάδι βάθους 8 μ - Ζητά αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (βίντεο)

«Aπό τύχη σώθηκε η ζωή μου»

Αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ζητά από γνωστό beach bar της Μυκόνου, Αμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε σε αφύλακτο πηγάδι, στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «TLive» του Alpha ο άντρας υπέστη πολλαπλά κατάγματα και παρέμεινε για τρεις και πλέον μήνες κλινήρης.

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Ιουλίου του 2022, όταν ο επιχειρηματίας μαζί με την σύντροφό του και την παρέα τους επισκέφτηκαν το διάσημο κέντρο διασκέδασης του κοσμοπολίτικου νησιού. 

Όπως περιγράφει ο τουρίστας στην μήνυση που κατέθεσε, οι υπάλληλοι τον οδηγήσαν να σταθμεύσει το όχημά του σε συγκεκριμένο σημείο, δίπλα από το κατάστημα. 

«Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου μου, μετά το πέρας της παραμονής μου και ενώ  ενώ περπατούσα, σύμφωνα με τις οδηγίες και εντός του χώρου στάθμευσης, έπεσα σε αφύλακτο πηγάδι βάθους 8 μέτρων» καταγγέλει ο άντρας.

Ακόμα πρόεθσε ότι: «από τύχη σώθηκε η ζωή μου, από τύχη και μόνο. Γιατί στο βάθος του πηγαδιού υπήρχε πεταμένο ένα στρώμα, ένα ελαστικό αυτοκινήτου και νερό, τα οποία μείωσαν τις συνέπειες της πτώσης μου. Παρέμεινα ολονυχτίς στο συγκεκριμένο σημείο, εγκλωβισμένος και τραυματισμένος βαρύτατα. (...) Αφού μου παρασχέθηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ πρώτες βοήθειες εντός του πηγαδιού, εν τέλει κατέστη δυνατός ο απεγκλωβισμός μου και η ανάσυρσή μου ώρες αργότερα».

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Δημόσιο Κέντρο Υγείας του νησιού και στην συνέχεια στο ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, για να να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η νομική σύμβουλος του γνωστού καταστήματος είπε, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, ότι δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο πάρκινγκ και ότι είναι μια «αυτόνομη επιχείρηση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ