Ηλίας Μαμαλάκης: ''Δεν περνάνε οι ώρες με τίποτα'' - Το βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του...

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ενημέρωσε χτες (15.11.2022) με ένα μήνυμα στο Facebook ότι βρίσκεται στην εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας, στην Κύπρο.

Ο αγαπημένος σεφ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ την μεγάλη του αγάπη, την μαγειρική! 

Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος μάγειρας προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς όμως να κάνει γνωστούς τους λόγους της εισαγωγής του.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί» έγραψε στη λεζάντα ο Ηλίας Μαμαλάκης.

 

 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει το πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει, ενώ πρόσφατα πέρασε και κορονοϊό. Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί.

Λίγο αργότερα ο ίδιος έστειλε ένα νέο μήνυμα. Σε αυτό παρακαλούσε να μην του στέλνουν πολλά μηνύματα. ''Είμαι πολύ καλύτερα, με φροντίζουν. Μη μου στέλνετε μηνύματα., με δυσκολεύουν''.

Τέλος, ο Ηλίας Μαμαλάκης,  ανέβασε  ένα βίντεο το οποίο δείχνει γλυκές, πολύχρωμες και λαχταριστές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής.

Οι θαυμαστές του, με το που είδαν την ανάρτηση, ξεκίνησαν να σχολιάζουν ότι πλέον ξεπέρασε το θέμα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Έτσι μια διαδικτυακή του φίλη έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να’ ναι».

 

 

Ο γνωστός σεφ απάντησε άμεσα, εξηγώντας ότι το βίντεο είναι παλιό. «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν», σημείωσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ