Femme Fanatique: Made in Greece τα εκπληκτικά κομψά παπούτσια για ''φανατικές γυναίκες'' - Με έμπνευση τα tango shoes

Η Femme Fanatique προσφέρουν άνεση στο περπάτημα σας, με υποδήματα υψηλής αισθητικής.

Το femme fanatique είναι ένα brand με χειροποίητα και εξατομικευμένα γυναικεία παπούτσια (νυφικά ή χορευτικά για ταγκό) και αξεσουάρ (τσάντες και ζώνες) που διακρίνονται για την φινέτσα, την κομψότητα, τον μοναδικό τους σχεδιασμό και την ποιότητά τους.

Πίσω από το τιμόνι της επιχείρησης βρίσκονται δύο topwoman. H Αιμιλία Καντά, Founder & CEO και η Κάτια Μενεγκίνι, Designer των απίστευτων παπουτσιών. 

 

 

 

Η πρώτη τους συλλογή προήλθε από την χρήση μιας καινοτόμα τεχνική κατασκευής υποδημάτων, η οποία συνδυάζει ειδικά μελετημένο πάτο με παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής χορευτικών υποδημάτων. 

Τα bridal shoes Femme Fanatique έχουν αναλάβει με μεγάλη επιτυχία να σχεδιάσουν παπούτσια άνετα αλλά ταυτόχρονα κομψά και πανέμορφα, για να κάνουν την πιο σημαντική ημέρα στην ζωή της γυναίκας, πραγματική απόλαυση. 

Η Αιμιλία που βρίσκεται πίσω από το femme fanatique με έναυσμα της αγάπη της τον χορό, δημιουργεί ψηλοτάκουνα παπούτσια για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές. 

Μάλιστα υπάρχει και ένα θεματικό κατάστημα στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην Καρνεάδου 12 όπου μπορείτε να δείτε όλα τα νέα τους σχέδια και τις κολεξιόν από παούτσια χορού, γάμου, τσάντες και αξεσουάρ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ