Βάνα Μπάρμπα: Του έστειλα μέιλ και την επόμενη είχα απάντηση - Εξαιρετικός - Βαρύς, προβληματισμένος στεναχωρημένος (βίντεο)

Η ηθοποιός μίλησε για το παρασκήνιο της συνάντησής της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης, όπου μίλησε για την πολυσυζητημένη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ηθοποιός μίλησε για την ανάγκη της να πραγματοποιήσει την εν λόγω συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας πως η ίδια αντίκρυσε έναν "προβληματισμένο άνθρωπο".

"Ήταν πολύ αποτελεσματικός. Αυτό θέλω να το πω. Δεν το περίμενα. Του έστειλα μέιλ και την επόμενη ημέρα το πρωί είχα απάντηση. Είναι εξαιρετικός. Μου έκανε εντύπωση. Ένας άνθρωπος βαρύς, προβληματισμένος και στεναχωρημένος. Είναι πολλά τα βάρη. Βρήκαμε λύσεις. Μου πρότεινε να πάμε κατευθείαν στο υπουργείο, στον υφυπουργό Εξωτερικών να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε", είπε αρχικά η ηθοποιός.

"Ένιωσα την ανάγκη να βρεθώ δίπλα στον πρωθυπουργό. Μεγάλη αμεσότητα. Δεν γνωρίζω αν θα πολιτευτώ. Τι να πάρουν από εμένα; Δεν ξέρω αν με έχει ανάγκη το ελληνικό κοινοβούλιο. Εγώ θέλω να ασχοληθώ με το κομμάτι των συναυλιών, του θεάτρου και με φιλανθρωπίες", συνέχισε η Βάνα Μπάρμπα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ