Μαριλένα Ράδου: «Έπαθα αλωπεκίαση λόγω στρες - Έκανα κατάψυξη ωαρίων, κοστίζει περίπου 2500 ευρώ» (βίντεο)

Όσα είπα η ηθοποιός των «Παγιδευμένων» στον Αρναούτογλου

Η Μαριλένα Ράδου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την συμμετοχή στους «Παγιδευμένους» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωή της.

Η όμορφη «δικαστίνα», που φέρνει τα πάνω-κάτω στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "εξομολογήθηκε" στον παρουσιαστή ότι  όταν ήταν μικρή δάγκωνε… τα άλλα παιδάκια και σε γενικές γραμμές ήταν πολύ ζωηρή κι αντιδραστική.

Στη ζωή της έχει βρεθεί αντιμέτωπη με δύο ψυχοσωματικές ασθένειες και κάποια στιγμή άρχισε να χάνει τα μαλλιά της. Από τότε όμως βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά και προσπαθεί να είναι πιο χαρούμενη. Συγκεκριμένα είπε: «Έπαθα αλωπεκίαση κι έρπητα ζωστήρα. Είναι αυτοάνοσα. Την αλωπεκίαση όταν την έπαθα, ήμουν σε έντονη περίοδο στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα. Η τάση κι η στάση μου είναι πολύ θετική κι ανάλαφρη από τότε».

 

 

Ξύπνησα ένα πρωί κι έλειπε μια τούφα. Είναι αυτό που ξυπνάς και κοιτάς στον καθρέφτη. Έχω περάσει πολλά, για αυτό είμαι χαρούμενη και χαμογελαστή κι έχω όρεξη για ζωή, γιατί έχω βιώσει κι απώλειες και ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να ζούμε και να ευχαριστιόμαστε με αυτά που έχουμε κι αν μπορούμε και καλύτερα. Αν δεν μπορούμε, δεν πειράζει» πρόσθεσε.

Η Μαριλένα Ράδου μίλησε ακόμα για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά κι έχει ακολουθήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων: «Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά.

Ενεργοποίησα το plan B, έκανα κατάψυξη ωαρίων για να έχω ένα backup εάν δεν έρθει. Επειδή ήθελα από όταν με θυμάμαι ότι ήθελα να κάνω τρία παιδιά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, για αυτό το έκανα. Είναι και δική μου ευθύνη όχι μόνο της μοίρας.

 

 

Θα μπορούσα να κάνω μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν το έκανα σώνει και ντε να το χρησιμοποιήσω αλλά θα ήθελα να έχω επιλογή. Το κόστος είναι περίπου 2500 χιλιάδες ευρώ και διαρκεί για 10 χρόνια. Προφυλάσσονται στο μαιευτήριο, η διαδικασία διαρκεί δύο εβδομάδες. Κάνεις κάποιες ενέσεις από το φαρμακείο και δεν είναι καθόλου επίπονο.

Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά όταν πας να κάνεις την κατάψυξη ωαρίων. Εγώ δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη ούτε 50 ευρώ και το έκανα για να βάλω αυτό τον στόχο που θα μου εξασφαλίσει μελλοντικά την επιλογή αυτή, νιώθω πολύ ωραία», δήλωσε για την απόφαση της.

«Μερικές φορές είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος που θα με γνωρίσει, θα πει ότι είμαι αγχώδης. Ήμουν τυχερή, γιατί η αλωπεκίαση ξεκίνησε από το μπροστινό κομμάτι.

 

 

Ως δικαστής «Κατερίνα Μαυρίδου» στους "Παγιδευμένους" έχει γίνει στόχος για τους χρήστες του Twitte αρκετές φορές, ενώ άλλαξε την εμφάνισή της για τις ανάγκες του ρόλου της:   «Άλλαξα το μαλλί μου από καστανό σε ξανθό για τον ρόλο μου και έχει γίνει χαμός. Μου λένε να μην το κάνω ξανά ξανθά, αλλά ήταν κάτι που μου ζητήθηκε για τον ρόλο. Δεν μίλησα με κάποιους εισαγγελείς ή δικηγόρους αλλά προσπαθούσα να φέρω στο μυαλό μου ανθρώπους του χώρου για να καταλάβω τη φιλοσοφία.

 

 

Έχω βρεθεί στα δικαστήρια στη θέση του κατηγορούμενου. Πήγα αδίκως, αλλά όλα πήγαν καλά. Με το που άκουσαν για τη σειρά ότι επιστρέφω σαν πρώην του Μαρκέτου, με έβγαλαν απευθείας κακιά, οπότε δεν ξέρω εάν θα γίνω πιο σκληρή στα επόμενα επεισόδια. Τα μηνύματα που λαμβάνω προσωπικά ευτυχώς 9 στα 10 είναι θετικά. Τα σχόλια στο Twitter με αυτά που κάνει η Κατερίνα, δεν είναι θετικά», είπε για τη δημοφιλή σειρά και τα σχόλια που δέχεται.

 

 

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι όταν ήταν φοιτήτρια στην Άρτα ο τότε σύντρφός της «χρησιμοποιούσε το σπίτι μου όταν έφευγα, για να βλέπει μια άλλη γυναίκα, παντρεμένη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ