Ελληνοκύπρια της Αγγλίας η Αντιγόνη της Eurovision! Μαζί της η Princess Andre και ο αδελφός της Junior (φωτό)

Θέλει να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό

Sold-out συναυλία στο Camden του Λονδίνου έδωσε η τραγουδίστρια και πρώην reality star Antigoni Buxton.

Την Ελληνοκύπρια καλλιτέχνη, που είχε εμφανιστεί στο «Love Island», στήριξαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους τα έφηβα παιδιά του Βρετανού τραγουδιστή Peter Andre και του πρώην μοντέλου Katie Price.  Άλλωστε και εκείνοι έχουν ρίζες από την Κύπρο, μέσω του μπαμπά τους.

Η 15χρονη Princess Andre φορούσε ένα μαύρο κολάν και puffer jacket, ενώ ο 17χρονος αδελφός της Junior ήταν επίσης ντυμένος με stylish αθλητικά ρούχα.

Από τότε που άφησε την βίλα του «Love Island» αυτό το καλοκαίρι η Αντιγόνη έχει στρέψει την προσοχή της στην μουσική και θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Μιλώντας στην MailOnline η ίδια είπε ότι έχει υποβάλλει τρία τραγούδια και περιμένει απάντηση, όμως ένα είναι το αγαπημένο της. «Είναι ένα up-tempo, δυνατό, φλογερό και ρομαντικό κομμάτι με ελληνικό και αγγλικό στίχο. Ο συνδυασμός μοντέρνων ήχων και παραγωγής Hip-hop με ελληνικούς παραδοσιακούς ήχους και μελωδίες είναι το στυλ μου.

Είμαι τόσο περήφανη για τις ελληνικές μου ρίζες και στόχος μου ως μουσικός είναι να μοιράζομαι τους ελληνικούς ήχους και τον πολιτισμό με τον κόσμο. Καθώς η Eurovision διεξάγεται φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζω, θα ήταν τιμή μου να μπορώ να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου εδώ για να προβάλω τη χώρα που εκπροσωπώ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ