Ο Tom Hanks αποχαιρετά τον Mehran Karimi Nasseri, τον άνδρα που ενσάρκωσε στην οθόνη στην ταινία ''The Terminal'' - ''Νιώθω λύπη' '

Αποχαιρέτησε τον Alfred και έστειλε το δικό του μηνυμα... 

Ένας Ιρανός που έζησε 18 χρόνια στο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού και ενέπνευσε την ταινία The Terminal του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Χανκς, πέθανε το προηγούμενο Σάββατο 12/11.

 

 

Ο Μερχάν Καριμί Νασερί πέθανε μετά από καρδιακή προσβολή στον τερματικό 2F το μεσημέρι του Σαββάτου.

 

 

Ο Tom Hanks, που πρωταγωνίστησε στην ταινία που εμπνεύστηκε από τον άνδρα, την Τετάρτη τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα μέσω της πλατφμόρμας του Instagram . 

 

 

Ο Tom μοιράστηκε μια φωτογραφία του Mehran να στέκεται στο αεροδρόμιο δίπλα σε μια διαφήμιση για την ταινία The Terminal, στην οποία πρωταγωνιστούσε και η Catherine Zeta-Jones.

O πρωταγωνιστής του Forrest Gump έγραψε: "Λυπάμαι που έμαθα για τον θάνατο του Mehran Karimi Nasseri, γνωστού και ως Alfred, από το Charles de Gaulle. "Το αεροδρόμιο δεν είναι τόσο κακό. Κανείς δεν το ήξερε αυτό καλύτερα από τον Mehran. Hanx. ".

 

 

 

Ο Tom απενεργοποίησε τα σχόλια για την ανάρτησή του, αλλά η ανάρτηση συγκέντρωσε εκατομμύρια likes από τους θαυμαστές του, φτάνοντας σε λίγες ώρες 92.000. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ