Αθηνά Οικονομάκου: Roadtrip στα Τρίκαλα Kορινθίας με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο - Χαμόγελα και weekend στην ύπαιθρο

Tα τρυφερά φιλιά μέσα στο buggy

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, με τους δυο τους να μην μπορούν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον. 

Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα, ειδικά από τότε που έχουν έρθει στην ζωή τα δυο παιδάκια τους, ο Μάξιμος και η μικρή Σιέννα.

 

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζεύγος - Πώς το γιόρτασαν; - «Χρόνια μας πολλά μωρό μου» (φωτό)

Το ζευγάρι έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, παρόλα αυτά, προσπαθούν να βρουν χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι επέλεξαν να φύγεουν από την Αθήνα για ΣΚ και όπως είδαμε από τα stories της ηθοποιού, επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα Κορινθίας, ενώ γιόρτασαν και την γιορτή του Φίλιππου που ήταν στις στις 14 Νοεμβρίου. 

 

 

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο από την απόδρασή τους

Στα Τρίκαλα Κορινθίας βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο ο ένας με τον άλλον και η  ίδια έκανε πολλές αναρτήσεις από το roadtrip τους. Μάλιστα σε μια φιλάει τον σύζυγό της τρυφερά στο στόμα. 

''Χρόνια σου πολλά μωρό μου! #Filippos #happynameday #myboy #mylove'', γράφει στην λεζάντα 

 

 

Σε ένα βίντεο μλαίστα φαίνεται η επιχειρηματίας την ώρα που οδηγεί το buggy της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ