Ζενεβιέβ Μαζαρί - AXDW: Περπάτησε στην πασαρέλα με την κόρη της, Ροζαλία - Το 90s chic look

Η 11χρονη Ροζαλία ανέβηκε στην πασαρέλα της 31ης AXDW στο πλευρό της μητέρας της. 

Mε τίτλο «We are family» πραγματοποιήθηκε στις 16/11 το fashion show του Βασίλη Ζούλια με το οποίο και ολοκληρώθκε η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας. 

Το συγκεκριμένο fashion show το περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία οι fashion experts, ενώ ο σχεδιαστής φρόντισε να μας κάνει την έκπληξη, όπως πάντα άλλωστε. 

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν και τα ευφάνταστα κοσμήματα του Pericles Kondylatos.

Δείτε επίσης: AXDW - ο Βασίλης Ζούλιας έκανε την έκπληξη: Ανέβασε στο catwalk την Βίκυ Καγιά με τη μαμά της, την Χριστίνα Πολίτη με τη μαμά της, την Φαίη Μπέη με την κόρη της (φωτό)

Στην πασαρέλα περπάτησαν πολλοί διάσημοι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα όπως η Βίκυ Καγιά με την μητέρα της Αλεξάνδρα,  η Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της Κλειώ Ρόμπερτς, η  Χριστίνα Πολίτη με τη μητέρα της Υακίνθη Καραβίτη αλλά και ηΖενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της Ροζαλία. 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την 11χρονη κόρη της έκλεψαν τις εντυπώσεις, σαρώνοντας την πασαρέλα με τα ασορτί σύνολά τους. Μάλιστα η μικρή διέσχισε την πασαρέλα, φορώντας ένα πανύψηλο ζευγάρι πέδιλα σε φούξια χρώμα αντίστοιχα με εκείνα που φορούσε η μητέρα της.

Τα λουκ τους αποτελούνταν από wide leg τζιν, μακρυμάνικες μπλούζες με γιακά από δαντέλα σε βικτωριανό στυλ, και κοκκάλινα βραχιόλια σε φλούο αποχρώσεις, τα οποία είχαν την υπογραφή του Περικλή Κονδυλάτου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ