H TOMMY HILFIGER παρουσιάζει την BIOEYEWEAR συλλογή TOMMY JEANS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022

Η τελευταία συλλογή γυαλιών της μάρκας παρουσιάζει γυαλιά ηλίου από βιώσιμα υλικά προερχόμενα από υπεύθυνα καλλιεργημένους και ανανεώσιμους πόρους.

TJ 0092/S: αυτά τα μοντέρνα unisex γυαλιά ηλίου προβάλλουν ένα μικρό και πρωτότυπο και μοντέρνο τετραγωνικό σχήμα. Έχουν κατασκευαστεί από οξική κυτταρίνη, ένα ειδικό υλικό που εξάγεται από την κυτταρίνη, με βιώσιμους φακούς ηλίου. Οι βραχίονες είναι διακοσμημένοι με το εικονικό λογότυπο ”85”. Διατίθενται σε μπλε χρώμα με μπλε φακούς, σε διάφανο μπεζ με καφέ χρώμα φακούς, σε μαύρο χρώμα με γκρι φακούς και σε διάφανο γκρι χρώμα με γκρι φακούς.

TJ 0093/S: για να δείξετε ένα πρωτοποριακό look, αυτοί οι unisex σκελετοί χαρίζουν μια τολμηρή γεωμετρική σιλουέτα. Έχουν κατασκευαστεί από οξική κυτταρίνη, ένα ειδικό υλικό που εξάγεται από την κυτταρίνη, με βιώσιμους φακούς ηλίου. Διατίθενται σε: μπλε με μπλε φακούς, διάφανο γκρι χρώμα με γκρι φακούς, διάφανο μπεζ με καφέ φακούς και μαύρο χρώμα με γκρι φακούς.

Η συλλογή βασίζεται στην σημερινή αποστολή της Tommy Hilfiger να γίνει μια σημαντική εταιρία τρόπου ζωής με βιώσιμα σχέδια, η οποία “Δεν σπαταλά τίποτα και δέχεται τα πάντα με χαρά” μέσω της δημιουργίας των προϊόντων της, τη διαχείριση των συναλλαγών της και τη σύνδεση με τις κοινότητες και τους ενδιαφερόμενους. Η συλλογή γυαλιών έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από το Safilo Group S.p.A., παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, κατασκευή και διανομή γυαλιών ηλίου, σκελετών, αθλητικών γυαλιών και άλλων ειδών.

Ακολουθήστε @TommyJeans και #TommyJeans στο Instagram και πάρτε μέρος στην ολοένα και μεγαλύτερη κοινότητα TOMMY JEANS, έναν ψηφιακό προορισμό όπου συνδυάζονται η μουσική, τα ρούχα και η νεανική κουλτούρα με πειραματικά περιεχόμενα, που ξεπερνά τα όρια του ατομικού στυλ και της προσωπικής έκφρασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ