Catherine Zeta-Jones και Michael Douglas γιορτάζουν την 22η επέτειο του γάμου τους - Η διαμαντένια τιάρα της σταρ (φωτό & βίντεο)

Οι αναρτήσεις του διάσημου ζεύγους

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones γιορτάζουν την 22η επέτειο του γάμου τους.

Ο 78χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε με τους ένα εκατομμύριο followers του στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών με δύο στιγμιότυπα από την ξεχωριστή ημέρα, γράφοντας στο post: Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου Catherine! Σ 'αγαπώ τόσο πολύ».

Η 53χρονη σταρ από πλευράς της ανέβασε στο Instagram (4.3 εκατομμύρια followers) ένα πιο πρόσφατο κλικ στο οποίο τους βλέπουμε να δίνουν ένα φιλί στο στόμα. «22 χρόνια και 1 μέρα! Είναι στις λεπτές λεπτομέρειες.. σε αγαπώ γλυκιέ μου. Χρόνια Πολλά» διαβάζουμε στο post της. 

Παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν το ζεύγος έχει μια πολύ όμορφη σχέση, ενώ την ευτυχία τους ολοκληρώνουν τα δύο τους παιδιά, o 22χρονος Dylan και η 19χρονη Carys. Υπενθυμίζεται ότι ο Douglas έχει ακόμα ένα γιο, τον 43χρονο Cameron, μαζί με την πρώην συζυγό του Diandra Luker.

Οι δύο ηθοποιό παντρεύτηκαν στις 19 Νοεμβρίου του 2000 στη Νέα Υόρκη, με την Zeta-Jones να επιλέγει ένα ιβουάρ, νυφικό από τον οίκο Christian Lacroix.

Το φουστάνι της ήταν σατέν, με κεντήματα στο μπούστο και ένα μακρύ πέπλο από δαντέλα. Στο κεφάλι της φορούσε μια διαμαντένια τιάρα Tiffany & Co, η οποία, σύμφωνα με το weddingsutra.com λέγεται ότι κόστισε πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ