Ο Μαρτσέλο πήγε στο ξενοδοχείο με άλλη γυναίκα: Η σύζυγος ανακάλυψε την απιστία του συζύγου με τη διαφορά ότι αυτός είναι πλαστική κούκλα (βίντεο)

Μια γυναίκα στη Βραζιλία μιλάει για το σοκ που έπαθε όταν έμαθε ότι ο κούκλος που παντρεύτηκε, την απατά.

Η 37χρονη Meirivone Rocha Moraes από τη Βραζιλία νόμιζε ότι βρήκε τον «έρωτα της ζωής της», μια πλαστική κούκλα που ονομάζεται Marcelo, αλλά πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο ερωτικός της σύντροφος έχει κρυφό δεσμό...

Παρόλο που το παράξενο ζευγάρι «δέθηκε» με τα δεσμά του γάμου νωρίτερα φέτος, η Meirivone λέει ότι η σχέση τους τώρα «κρέμεται από μια κλωστή».

Η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη για τη 37χρονη, καθώς έχει επίσης δύο παιδιά να φροντίσει: την Carol και τον Diego. «Ήμουν πολύ λυπημένη και με δυσκολία μπορούσα να κοιμηθώ. Αγαπώ τόσο πολύ τον σύζυγό μου, αλλά εκείνος με πρόδωσε», δήλωσε η Meirivone

Το όλο story μάλιστα γίνεται ακόμα πιο creepy με τις δηλώσεις της ίδιας που αναφέρει: «Το έμαθα μέσω μιας φίλης που μου είπε ότι είδε τον Μαρσέλο να μπαίνει σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα, ενώ εγώ ήμουν στο νοσοκομείο για τρεις νύχτες και τρεις ημέρες με τον Μαρσελίνιο, τον γιο μας, ο οποίος είχε μια ίωση».

Και αν νομίζατε ότι τα όσα εξωφρενικά σταματούν εδώ, διαβάστε τη συνέχεια των αποκαλύψεων της «Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε ψέματα, αλλά στη συνέχεια άρχισα να ψάχνω το τηλέφωνό του και είδα τις συνομιλίες, οι οποίες με έκαναν σίγουρη ότι με απατούσε. Ήθελα να τον διώξω από το σπίτι, αλλά το μωρό μας μεγαλώνει και σε αυτό το στάδιο θα του έλειπε πολύ ο πατέρας του».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ