Με μπλε τουαλέτες οι πριγκίπισσες Σαρλίν & Καρολίνα του Μονακό, με μαύρη η Σάντο Ντομίνγκο - Η υπέρκομψη Κασιράγκι, η ρομαντική Μπορομέο (φωτό)

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο gala για την Εθνική Ημέρα του Μονακό

Η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό τίμησε την Εθνική Ημέρα, με τους royals να δίνουν, το βράδυ του Σαββάτου, το «παρών στο ετήσιο gala που πραγματοποιήθηκε στο Grimaldi Forum του Μόντε Κάρλο.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η λειουργία στον καθεδρικό ναό του Μονακό, όπου είδαμε τις πρικγίπισσες να φορούν κομψά και εντυπωσιακά outfits.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Στο πλαίσιο των εορτασμών παρακολούθησαν το πρωί του Σαββάτου την στρατιωτική παρέλαση από το μπαλκόνι του Palais du Prince και το βράδυ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του λαμπερού event, τραβώντας τα βλέμματα με τις σικάτες εμφανίσεις τους.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος συνοδευόταν φυσικά από την σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία επέλεξε για την περίσταση μια μακρυμάνικη, μπλε τουαλέτα.

Η πιγκίπισσα Καρολίνα από πλευράς της φορούσε ένα μάξι, navy blue φόρεμα από τον οίκο Chanel, ενώ η κόρη της Σάρλοτ Κασιράγκι ήταν η επιτομή της κοψότητας με ένα μακρύ, tweed φόρεμα από το διάσημο γαλλικό brand, του οποίου άλλωστε είναι μούσα. Η μητέρα της υπήρξε επίσης φίλη με τον αείμνηστο Karl Lagerfeld - creative director της Chanel.

Η Σάρλοτ συνοδευόταν από τον σύζυγό της Dimitri Rassam, ενώ στο gala ήταν και ο αδελφός της Αντρέα Κασιράγκι με την γυναίκα του Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.

Η πλουσιότερη γυναίκα του Μονακό, η οποία το καλοκαίρι είχε βρεθεί στην χώρα μας, ήταν ντυμένη με μια μαύρη βελούδινη τουαλέτα που είχε δύο ασημένια αστέρια και ένα φεγγάρι στο μπούστο.

Υπέροχη ήταν και η εμφάνιση της Μπεατρίς Μπορομέο. Η νύφη της Καρολίνας (σύζυγος του γιου της Πιέρ Κασιράγκι) φορούσε μια ρομαντική, μπεζ τουαλέτα Dior με χρυσές λεπτομέρειες. 

Η πριγκίπισσα Στεφανί και τα παιδιά της δεν έδωσαν το «παρών» στο gala, ωστόσο είχαν βρεθεί το πρωί στους εορτασμούς για την Εθνική Ημέρα του Μονακό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ