Φωταγωγήθηκε για τα Χριστούγεννα το Champs-Elysées - Τα Ηλύσια Πεδία «έβαλαν» τα καλά τους στην πιο τουριστική πόλη του κόσμου (φωτό & βίντεο)

Η δήμαρχος του Παρισιού Anne Hidalgo και ο βραβευμένος με Σεζάρ ηθοποιός Tahar Rahim πάτησαν το κουμπί!

Τα Ηλύσια Πεδία «έβαλαν» τα γιορτινά τους για τα φετινά Χριστούγεννα!

Η δήμαρχος του Παρισιού Anne Hidalgo και ο βραβευμένος με Σεζάρ ηθοποιός Tahar Rahim πάτησαν το κουμπί και τα φώτα άναψαν στο Champs-Elysées.

«Είναι όμορφο, απλά... είναι Χριστούγεννα, είναι Χριστούγεννα! Απλώς το λατρεύω και μακάρι τα παιδιά μου να ήταν εδώ, και απλά ανυπομονώ μέχρι τα Χριστούγεννα» είπε μια τουρίστρια η Kathleen McMurray.

Φωτογραφίες: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Παρίσι δέχεται κάθε χρόνο πάνω από 30 εκατομμύρια τουρίστες και ειδικά τα Χριστούγεννα με την φωταγώγηση, η γαλλική πρωτεύουσα γίνεται πόλος έλξης για επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο που έρχονται για να θαυμάσουν τους στολισμένους δρόμους της πόλης.

 Όπως αναφέρει το uk.sports.yahoo.com, σύμφωνα με αξιωματούχος ο φωτισμός έχει πρροσαρμοστεί φέτος ώστε να καταναλώνει λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια.

 

 

 

 

 

«Θα πρέπει να κρατήσουμε τα Χριστούγεννα όπως είναι ακόμα κι αν οι καιροί είναι δύσκολοι», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Ηλυσίων Πεδίων Mac-Antoine Jamet.

«Τα Ηλύσια Πεδία είναι ένα σύμβολο, δεν φωτίζουμε μόνο τη λεωφόρο, αλλά και το Παρίσι και ολόκληρη τη χώρα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ