Marina V Paris: Η μεγαλύτερη ποικιλία σε fashion πλεκτά - Το πιο θηλυκό brand του χειμώνα που λατρεύουμε να φοράμε (φωτό)

Έχουν γαλλική φινέτσα και τόση μεγάλη ποικιλία που μπορείς να ντύνεσαι όλο το χειμώνα μόνο με αυτά. 

Το Marina V Paris έχει dna στο πλεκτό, έχει χρώμα, ποιότητα, γραμμή και στυλ.

 

 

 

 

 

 

Η φετινή τους collection ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.  Μεγάλος αριθμός διαφορετικών «κωδικών», ζακέτες, ημίπαλτα, παντελόνια και σετ, στα χρώματα των επιταγών της μόδας:  Μωβ φωτεινό, γαλάζιο αυτό της  αεροπορίας που λέμε, κίτρινο - μελί η μουσταρδί, σμαραγδί, το πράσινο - success story της μάρκας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην πανδαισία των χρωμάτων θα προσθέσουμε τα ονειρεμένα λευκά του χειμώνα, τα σικάτα καμηλό, την αρχοντική παρουσία του μπέζ  σε σύνολα με υπογραφή εξαίρετων designers . Φέτος η  Marina V, μας δίνει τα πρώτα δείγματα της «αποψης» της για μία νέα σειρά με μπουφάν.

 

 

 

 

Αμάνικα μακριά ή κοντά, λεπτά, εφαρμόζουν στο σώμα για κάτω από ένα παλτό ή συνδυάζονται με όμορφα πλεκτά, πουλόβερ, ζακέτες

 

 

 

 

Παράλληλα ακολουθώντας την φιλοσοφία που θέλει την γυναίκα να έχει έτοιμη την γκαρνταρόμπα της για κάθε μέρα χωρίς πολλές έγνοιες, δημιουργεί κάθε χρόνο τα basics: Μονόχρωμα λεπτά πουλόβερ με V ή χαμόγελο και ζιβάγκο. 

 

 

Η Marina V Paris,  διατίθεται διεθνώς σε επιλεγμένες μπουτίκ αλλά και στην Ελλάδα σε πάνω από 200 καταστήματα σε πρωτεύουσες και πόλεις όλων των περιφερειών. 

Δείτε όλα τα σχέδια στο www.marina-v.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ