Ελένη Ράντου: «Διευθυντής καναλιού μου είπε “θα κάνεις αυτό που σου λέμε γιατί θα σου κλείσουμε το θεατράκι"» (βίντεο)

«Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει προτού με φύγουν, έχω υποστεί ταπείνωση»

Η Ελένη Ράντου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, μίλησε μεταξύ άλλων για  κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσε η ίδια στο επάγγελμά της, καθώς και απειλές που δέχτηκε.

«Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι οπωσδήποτε κάποιος θα γίνει ενοχλητικός. Δεν υπήρχε ότι θα περάσεις αλώβητος, χωρίς κάποιος να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Το βίωνα και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Οπότε είχες μάθει ότι ο άνδρας είναι ο επιθετικός, αυτός που διεκδικεί και η γυναίκα είναι η αμυντική» είπε και πρόσθεσε ακόμα ότι στο παρελθόν της έχουν πει για κάποια συνεργασία ότι «θα προτιμήσουμε αυτόν που ικανοποιεί περισσότερες από μία ανάγκες».

Ακόμα ανέφερε ότι: «Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει προτού με φύγουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Να σου λέει ένας παραγωγός ότι “βασικά τώρα τα έχεις με τον Βασίλη και γι’ αυτό μάς αφοράς”. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει. Δηλαδή χρησιμοποιούμε την προσωπική σου ζωή για κράχτη».

Επίσης είπε: «Όταν έκανα μια σειρά και η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με διευθυντή καναλιού, ο οποίος μου είπε “θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις ένα θεατράκι και θα στο κλείσουμε”.

Όχι, δεν μάσησα. Τότε του απάντησα “ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από ‘δω;”. Μου έτυχε πέρυσι να με φωνάξουν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για το ρόλο, μήπως έχω σιτέψει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ