Ζήνα Κουτσελίνη: Το πάρτι για τα 30 της χρόνια στην τηλεόραση - Οι λαμπεροί καλεσμένοι, τα δάκρυα της παρουσιάστριας & η ηχηρή απουσία

Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή βραδιά! 

Τα τριάντα χρόνια της επιτυχημένης της πορείας μπροστά και πίσω από τις κάμερες γιόρτασε με εκλεκτούς φίλους επώνυμους και μη η Ζήνα Κουτσελίνη.

Το λαμπερό πάρτι έγινε στο Pasaji, στη στοά Σπυρομήλιου στο κέντρο της Αθήνας και όλα τα φώτα ήταν σταμμένα πάνω της. 

Όπως ήταν φυσικό,  όλα τα γνωστά ονόματα της showbiz ήταν εκεί. Φαίη Σκορδά και Σταματίνα Τσιμτσιλή, «παιδιά» και οι δύο της Ζήνας από την εποχή του Alter.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία συνεργάστηκε μαζί της στον Alpha, η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ, η Ειρήνη Νικολοπουόυ και πολλοί ακόμα συνάδελφοί της και μη. 

 

 

 

 

Πιο λαμπερή από ποτέ υποδέχτηκε έναν έναν τους καλεσμένους της σε μια βραδιά που τα είχε όλα. Γέλια, χαρά, αγκαλιές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και συγκίνηση.

Μάλιστα σήμερα 22/11, Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε στο Happy Day μια αποκάλυψη για την παρουσιάστρια του STAR.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε πίσω από τις κάμερες, μπροστά στην ίδια και την Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

«Της λέω α ρε Ζήνα μόνο εσύ θα μπορούσε να ενώσεις όλη την Ελληνική τηλεόραση και να κάνεις τέτοιο κάλεσμα. Εκείνη την ώρα αντί να μου πει ευχαριστώ κλπ, λέει "αχ ευχαριστώ πολύ που ήρθατε και αν κάπου σας στεναχώρησα ή σας αδίκησα ή μπορεί να μην ήμουν σωστή ζητώ συγγνώμη" και δακρύζει και αρχίζει και συγκινείτε», αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο πλατό της εκπομπής της.

Οι δηλώσεις της Κουτσελίνη στις κάμερες

Μεταξύ άλλων, αίσθηση προκάλεσε η απουσία της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κι όπως καταλαβαίνετε οι ρεπόρτερ έθεσαν αυτό το ερώτημα στην παρουσιάστρια του STAR, η οποία απάντησε έξω από τα δόντια - όπως κάνει πάντα άλλωστε - με μεγάλη άνεση.

 

 

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία.

Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες» είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας της στην τηλεόραση με την ευγενική υποστήριξη του AG Plastic Surgery - Dr. Αριστομένης Γιαννόπουλος και υποδέχθηκε, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της, δεκάδες φίλους και συνεργάτες, τηλεοπτικά στελέχη και δημοσιογράφους, πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, που έσπευσαν από νωρίς στο αγαπημένο Pasaji Restaurant, στο City Link , την πιο δημοφιλή στοά της Αθήνας για να της ευχηθούν.

Το εορταστικό mood της βραδιάς απογείωσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τις μουσικές τις επιλογές.

Δείτε περισσότερες φωτό στο slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ