Δόμνα Μιχαηλίδου – «Κιβωτός του Κόσμου»: Πολύ πιθανόν να ακούσουμε καταγγελίες και για άλλες δομές – Σήμερα η νέα διοίκηση (βίντεο)

«Το πλαίσιο έχει αλλάξει και το αλλάξαμε ακριβώς για να μπουν κανόνες» τόνισε η υφυπουργός Εργασίας

Την εκτίμηση ότι αφού «άνοιξαν στόματα» για την «Κιβωτό του Κόσμου», είνα πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια καταγγελίες και για άλλες δομές έκανε το πρωί της Τρίτης η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο πλαίσιο αυτό και ερωτηθείσα για το μέλλον των δομών και τον έλεγχο σε αυτές, η κυρία Μιχαηλίδου επισήμανε στο MEGA ότι «το πλαίσιο έχει αλλάξει και το αλλάξαμε ακριβώς για να μπουν κανόνες. Βάλαμε στο τέλος Μαΐου του 2022 τις προδιαγραφές για να γίνονται έλεγχοι».

Ωστόσο η υφυπουργός Εργασίας είπε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα εάν στην Κιβωτό υπάρχει κύκλωμα υιοθεσιών και κατά πόσο ή εάν έχουν γίνει οικονομικές ατασθαλίες.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου προανήγγειλε, επίσης, ότι σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου καθώς έχουν βρεθεί τα πρόσωπα κύρους που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.

«Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση αυτή, πρέπει να μπει μέσα μία διοίκηση η οποία έχει την γνώση και την τεχνογνωσία από την παιδική προστασία και επίσης να ξέρουμε ότι θα είναι διαφανείς και αποτελεσματικοί άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας η Δόμνα Μιχαηλίδου υπογράμμισε ότι μέσα σε τρία χρόνια έχει αποϊδρυματοποιηθεί το 40% των παιδιών που ζούσαν μέσα σε δομές.

Διαβάστε ακόμα

«Κιβωτός του κόσμου»: Κλείδωσε 4 παιδιά για δύο μήνες, ζήτησε από έγκυο τρόφιμο να προχωρήσει σε έκτρωση (βίντεο)

Μέγαρο Μαξίμου - «Κιβωτός του Κόσμου» - Η Κυβέρνηση ξήλωσε τον πατέρα Αντώνιο από τη διοίκηση – «Μηδενική ανοχή» - Πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης (βίντεο)

Θάνος Πλεύρης για «Κιβωτό του Κόσμου»: Αν ισχύουν οι καταγγελίες, μιλάμε για κόσμο που θα μπει φυλακή (βίντεο)

Νέα καταγγελία για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Χτυπούσαν και κλείδωναν τα παιδιά σε κλουβί – Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας (βίντεο)

Κώστας Γιαννόπουλος - Χαμόγελο του Παιδιού: Να τιμωρηθεί παραδειγματικά όποιος κάνει κάτι κακό στα παιδιά

Παρέμβαση Ιερώνυμου για «Κιβωτό του Κόσμου» - Απαγόρευση ιεροπραξιών για τον πατέρα Αντώνιο (βίντεο)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Η απάντησή της στα δημοσιεύματα για τον πατέρα Αντώνιο (βίντεο)

Θεοδωρικάκος για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Όποιοι και αν είναι οι δράστες, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» (βίντεο)

Γιάννης Οικονόμου για «Κιβωτό του Κόσμου»: Δεν τίθεται σε κίνδυνο η λειτουργία της δομής (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ