Katie Price: Κίνδυνος να χάσει την ζωή της αν κάνει κι' άλλες αισθητικές επεμβάσεις - ''Είμαι τρομοκρατημένος'' λέει ο9 αρραβωνιαστικός της

Η Κέιτι Πράις, πρώην μοντέλο και πλέον ακριβοπληρωμένη σταρ του OnlyFans, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αντιμετωπίζει πρόβλημα από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Η Katie Price φέρεται να έχει προκαλέσει την ανησυχία του αρραβωνιαστικού της Carl Woods, καθώς την "ικετεύει" να μην ξανακάνει αισθητική επέμβαση.

Το πρώην λαμπερό μοντέλο έχει περάσει πολλές φορές από το ''μαχαίρι'' όλα αυτά τα χρόνια, προς μεγάλη δυσαρέσκεια των αγαπημένων της προσώπων.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του Love Island, Carl, φέρεται να είναι "φοβισμένος", καθώς η 44χρονη σκέφτεται να κάνει περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις και πρόσφατα εθεάθη να φεύγει από κλινική στην Ταϊλάνδη.

 

 

 

Η μητέρα πέντε παιδιών ήταν ανοιχτή και ειλικρινής σχετικά με το ταξίδι της στις αισθητικές επεμβάσεις και παραδέχεται ότι κάνει τις επεμβάσεις της δωρεάν λόγω της διασημότητάς της, σύμφωνα με το dailyrecord

Ωστόσο, οι τελευταίες συναντήσεις της με τους γιατρούς έχουν αφήσει τον αρραβωνιαστικό της "τρομοκρατημένο" σχετικά με το τι θα συμβεί αν κάνει περισσότερες.

"Στον Καρλ δεν άρεσε ποτέ η σκέψη ότι η Κέιτι θα χειρουργηθεί. Η σκέψη ότι πρέπει να κάνει περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις τον φοβίζει πραγματικά", δήλωσε πηγή στο OK!

 

 

 

 

"Η Katie έχει εμμονή με τις χειρουργικές επεμβάσεις και προσπαθεί συνεχώς να αλλάξει πράγματα στο σώμα της για να νιώσει αποδεκτή. Οι κίνδυνοι της χειρουργικής επέμβασης αυξάνονται κάθε φορά και με την ηλικία - και η Katie διατρέχει υψηλό κίνδυνο.

"Ο Καρλ είναι αρκετά σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος για την Κέιτι. Κάθε φορά που η Κέιτι χειρουργείται πονάει φρικτά και αυτό είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για τον Καρλ να το βλέπει. Εύχεται η Κέιτι να μάθει πότε να σταματάει. Έχει κάνει δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και φτάνει πια. Ο Καρλ αγαπάει την Κέιτι γι' αυτό που είναι και πιστεύει ότι δεν χρειάζεται αυτές τις διαδικασίες".

 

 

 

 

Ο Δρ Aamer Khan, ένας πλαστικός χειρουργός από την Harley Street Skin Clinic, προέτρεψε την Katie να μην σκεφτεί περισσότερες επεμβάσεις, λέγοντας στο OK! ότι οι πολλαπλές επεμβάσεις με την πάροδο των ετών μπορεί να είναι απειλητικές για τη ζωή. Εξήγησε: "Υπάρχουν κίνδυνοι που συνδέονται με την επαναλαμβανόμενη γενική αναισθησία.

 

"Όσο περισσότερες γενικές αναισθησίες κάνετε, τόσο περισσότερο εκτίθεστε στους κινδύνους - στους οποίους περιλαμβάνεται και ο θάνατος. Οι άλλοι κίνδυνοι σχετίζονται με την ίδια τη χειρουργική επέμβαση. Η χειρουργική επέμβαση είναι μια τόσο τραυματική διαδικασία''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ