Eurovision - Kay Konnors: Πέθανε η φιναλίστ του ελληνικού τελικού του 2001

Πραγματοποίησε ένα πέρασμα από την ελληνική μουσική σκηνή. 

Η αμερικανικής καταγωγής τραγουδίστρια Kay Connors που ήταν μία από τις φιναλίστ του ελληνικού τελικού για την Eurovision το 2001, έφυγε από την ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στους συγγενείς και τους θαυμαστές της.

Η ίδια έκανε ένα πέρασμα από την ελληνική μουσική σκηνή, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Φρανκφούρτη, όπου εμφανιζόταν με το συγκρότημά της.

 

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο τραγουδιστής και συνθέτης, Δημήτρης Λασκαρίδης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Μόλις έμαθα τα άσχημα νέα. Διαγωνιστήκαμε μαζί το 2001 για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στη Eurovision. Μια υπέροχη γυναίκα, άνθρωπος, φανταστική τραγουδίστρια. Λυπήθηκα πολύ. Έφυγες νωρίς. Καλό ταξίδι Kay Connors".

Η Kay Konnors είχε διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι "Once "τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, πίσω από τους Antique και το "Die For You".

 

 

Όπως γράφει το infegreece, η ίδια ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό του 2001 με το «Μια Φορά» (One more time), σε σύνθεση και στίχους των Replete Bros, δηλαδή του Δημήτρη και του Αντώνη Παπαβομβολάκη, φαβορί της επιτροπής.

Οι Antique έλαβαν 7 βαθμούς, ήτοι 4 (45%) της τηλεψηφοφορίας + 3 από την επιτροπή, ενώ η Kay Konnors επίσης 7, δηλαδή 3 (30% του κοινού + 4 από την επιτροπή).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ