Μανώλης Παπακαλιάτης: Είμαι περήφανος για τον Χριστόφορο – Την καλλιτεχνική κλίση πήρε από τη γιαγιά του (βίντεο)

Για τον γιο του μίλησε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης

Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη αναφέρθηκε σε εκείνον, τις μνήμες του από όταν ήταν παιδί, αλλά και την αποστροφή που έδειχνε για τον αθλητισμό.

Ο ίδιος υπήρξε κάποτε αθλητικός παράγοντας στην Κρήτη, ενώ πλέον ασχολείται με τον τουρισμό και διαθέτει αρκετές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο νησί.

Μιλώντας στο TV Creta, αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίος έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον χώρο του θεάματος και δήλωσε πως είναι πολύ υπερήφανος για εκείνον.

«Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος, όταν βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουν καλά. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μία κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι, θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, που ήταν ερασιτέχνης ζωγράφος», δήλωσε αρχικά.

Όπως ανέφερε, ο γιος του δεν έχει «κληρονομήσει» το πάθος του ίδιου για τον αθλητισμό. «Δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Είχαμε πάει με φίλουςσε ένα παιχνίδι το 1983, Ολυμπιακός - Πανελλήνιος κι είχα πάρει μαζί μου τον Χριστόφορο, αλλά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Σηκώθηκε κι έφυγε», θυμάται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ