Ο γιός μου σκότωσε 5 άτομα σε gay bar – Ευτυχώς δεν είναι ομοφυλόφιλος, είπε ο πρώην πορνοστάρ πατέρας του

Ο Άαρον Μπρινκ δηλώνει ρεπουμπλικάνος και μορμόνος

Η… ανησυχία του πατέρα ήταν ότι το παιδί του δεν είναι ομοφυλόφιλο, το γεγονός ότι σκότωσε 5 άτομα και τραυμάτισε άλλα 18 μάλλον δεν τον προβλημάτισε.

Μιλώντας σε συνέντευξή του για τη στιγμή που τον κάλεσε ένας δικηγόρος για να τον ενημερώσει για το δολοφονικό ξέσπασμα του γιου του στο Club Q πριν από μερικές μέρες, ο Άαρον Μπρινκ είπε ότι αρχικά ανησύχησε ότι ο 22χρονος γιός του είναι ομοφυλόφιλος. «Τρόμαξα. Είπα μέσα μου "γαμ@το, είναι γκέι; Αλλά τελικά δεν είναι γκέι» είπε μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού ο 48χρονος άνδρας, αφήνοντας έναν εμφατικό στεναγμό ανακούφισης...

«Είμαι Μορμόνος. Είμαι συντηρητικός Ρεπουμπλικανός και εμείς δεν δεχόμαστε την ομοφυλοφιλία» είπε ο Μπρινκ, πρώην παλαιστής του MMΑ που άλλαξε καριέρα για να γίνει πορνοστάρ και είχε αργότερα σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο για υποθέσεις ναρκωτικών!

Ο συλληφθείς που ονομάζεται Άντερσον Λι Όλντριτς και δηλώνει non binary - σύμφωνα με τη νομική ομάδα που τον εκπροσωπεί - άνοιξε πυρ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο γκέι μπαρ Club Q σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 18, προτού ηρωικοί πελάτες καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο Μπρινκ, ο οποίος ζει στο Σαν Ντιέγκο, έχει αποξενωθεί εδώ και χρόνια από τον γιο του, πιστεύοντας μάλιστα για μεγάλο ένα διάστημα ότι ήταν νεκρός. Ο 22χρονος φερόμενος δολοφόνος είχε αλλάξει το επίθετό του, προκειμένου να μην έχει καμία σχέση με τον πατέρα του, αφού δεχόταν bullying online όταν ήταν έφηβος για την «καριέρα» του Μπρινκ στο πορνό και τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Ο πατέρας του φερόμενου δράστη παραδέχτηκε στη συνέντευξή του ότι η σχέση του με τον γιο του ήταν άκρως προβληματική. Όπως λέει, η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν πριν έξι μήνες, όταν ο γιος του τον πήρε ξαφνικά τηλέφωνο, με τον ίδιο να σοκάρεται αφού τον θεωρούσε νεκρό. Το 2016, όπως εξήγησε, η πρώην του τον είχε καλέσει και του είχε πει ψέματα ότι ο Άντερσον αυτοκτόνησε. «Είχα πάθει νευρικό κλονισμό, τον είχα θρηνήσει» εξηγεί ο Μπρινκ.

Ο 48χρονος είχε πάρει διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του όταν ο γιος του ήταν ακόμη μωρό και ήταν πάντα απών από τη ζωή του. Όπως ο ίδιος επισήμανε στην - κάπως ασυνάρτητη - συνέντευξή του, τα χρόνια καταχρήσεων και τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι ως παλαιστής του ΜΜΑ του έχουν προκαλέσει μόνιμες ζημιές.

Παρότι επικοινώνησαν μαζί του δικηγόροι για να τον ενημερώσουν για τον γιο του, ο Μπρινκ είπε στον ρεπόρτερ ότι ήταν μπερδεμένος σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο νεαρός. Ο ρεπόρτερ του CBS 8 του εξήγησε ότι το παιδί του κατηγορείται ότι έσπειρε τον θάνατο με το όπλο του μέσα σε ένα γκέι μπάρ. Η απάντηση του «πατέρα», σοκάρει: «Χαίρομαι που δεν είναι ομοφυλόφιλος» επαναλαμβάνει δυο ακόμη φορές ο 48χρονος!

Στην αλλόκοτη συνέντευξή του, ο πατέρας του φερόμενου δράστη λέει ακόμη ότι πιστεύει ότι οι ερωτικές σχέσεις πρέπει να είναι μόνο ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες και ότι ο κόσμος πρέπει να αντισταθεί στην ομοφυλοφιλία, αλλά όχι μέσω της βίας. «Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον φόνο, δεν είναι η απάντηση» είπε χαρακτηριστικά στους ρεπόρτερ, ζητώντας συγγνώμη εκ μέρους του γιου του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ