Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσπαθήστε να μη βιάζεστε - δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας

Οι προβλέψεις της ημέρας 

Αν και η Σελήνη βρίσκεται στο πιο ανάλαφρο και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 23:18 το βράδυ που περνά στον Αιγόκερω, οι όψεις της με τον Ποσειδώνα και τον Δία και ταυτόχρονα η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους κάνουν τη μέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι, ώστε να καταφέρετε έτσι να ηρεμίσετε.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα είναι βοηθητικό αν θέλουμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με άτομα που έχουν ενσυναίσθηση και μας νοιάζονται.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Τοξότη είναι θετική για το ζώδιο σας, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει με Δία και Ποσειδώνα αλλά και τον κυβερνήτη σας Άρη στους Διδύμους μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αγανάκτηση, ειδικά για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να εργάζεστε μαζί. Ίσως πρέπει να εκφράσετε τα παράπονα σας με τρόπο ή ακόμη ίσως πρέπει με τον τρόπο σας να τον-ην κάνετε να δει τη δική σας οπτική αν θέλετε να βοηθήσετε. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει όμως να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα τους, καθώς μετά νιώθουν «κενοί». Αν έχετε πέσει σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε πολλά, ίσως μόνο ένα: να διασώσετε τη δική σας ενέργεια. Η αντίθεση Σελήνης-Άρη μπορεί να δημιουργεί νευρικό κλίμα στον χώρο της εργασίας σας σήμερα, στην επικοινωνία, αλλά και στις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Άλλη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί όψεις έντασης με τον Ποσειδώνα και τον Δία, αλλά και αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Έτσι το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια σχέση. Πιθανώς να νιώθετε κι εσείς ότι κάπου έχετε φταίξει ή ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολογίζατε και κάτι σας ξέφυγε στην πορεία. Οι επόμενες μέρες, που θα είναι πιο φιλικές προς το ζώδιο σας, θα είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα. Ακόμη, σήμερα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν κάποια θέματα σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά και διάφορα μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας σήμερα, απαιτώντας την προσοχή σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και στο σπίτι σας. Και μολονότι είστε πολύ ικανοί να τα φέρετε εις πέρας όλα και μάλιστα παράλληλα, σήμερα είναι από τις μέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει ή να μην προλαβαίνετε να κάνετε όσα θέλετε ή να διαταράσσεται η προσοχή σας από όσα απρόοπτα συμβαίνουν.

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Τοξότη σχηματίζοντας δύσκολες όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιο σας εισφέροντας στο νευρικό κλίμα της μέρας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό και στο τέλος θα καταφέρετε να βρείτε και λίγο χρόνο για να τον μοιραστείτε με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Αν δεν εργάζεστε η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε όσες δουλειές είναι σε εκκρεμότητα στο σπίτι σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ