Τα γενέθλια της πλουσιότερης γυναίκας του Μονακό - Η νύφη της πριγκίπισσας Καρολίνας Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο έκλεισε τα 39 (φωτό)

Socialite, σχεδιάστρια μόδας και χρυσή κληρονόμος!

Τα 39ά γενέθλιά της γιόρτασε στις 24 Νοεμβρίου η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο (Tatiana Santo Domingo), νύφη της πριγκίπισσας Καρολίνας και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του Μονακό,

Η Σάντο Ντομίνγκο είναι σύζυγος του μεγάλο γιο της Καρολίνας, Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 9χρονο Sacha, την 7χρονη India και τον 4χρονο Maximilian.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Πριγκιπικό Παλάτι του Μονακό στις 31 Αυγούστου 2013, ενώ τον Φεβρουάριο του 2014 ακολούθησε ο θρησκευτικός τους γάμος στο ελβετικό θέρετρο Γκστάαντ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Socialite, σχεδιάστρια μόδας (έχει δημιουργήσει το brand Muzungu Sisters το 2009 μαζί με την φίλη της Dana Alikhani) και «χρυσή» κληρονόμος, η 39χρονη Τατιάνα Κασιράγκι, όπως είναι επίσης γνωστή είναι γόνος της  οικογένειας Santo Domingo, που κυριαρχεί στην αγορά μπύρας και συγκαταλέγεται μέσα στις πιο πλούσιες της Αμερικής.

Με  καταγωγή από τις ΗΠΑ και την Κολομβία, η Σάντο Ντομίνγκο γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στη Γενεύη και το Παρίσι. Ο πατέρας της Julio Mario Santo Domingo, Jr. (1958–2009) ήταν γιος του Julio Mario Santo Domingo (1923–2011), ο οποίος αναφέρθηκε ως ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κολομβία από το Forbes το 2011.

Ο παππούς του ήταν ιδιοκτήτης του Ομίλου Santo Domingo και της Κολομβιανής Ζυθοποιίας Bavaria, που ήταν μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στη Νότια Αμερική. Όταν πέθανε το 2011, άφησε το ένα έκτο της περιουσίας του στην Τατιάνα. 

Με την αξία της να υπόλογίζεται περίπου στα 1.7 δισεκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του πριγκιπάτου. 

Φωτογραφίες: AFP POOL και EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ