Ρούλα Κορομηλά - Ελένη Μενεγάκη μαζί! Ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό η συνάντηση των δύο δημοφιλέστατων stars (βίντεο)

Τι νούμερα έκανε η εκπομπή;

Ενθουσίασε το κοινό η τηλεοπτική συνάντηση, μετά από 26 χρόνια, δύο stars της ελληνικής TV, της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά

Ο ενθουσιασμός αυτός αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης με την εκπομπή «Ελένη» να αγγίζει το 18,8%. Στο δυναμικό  κοινό κατέγραψε 15,7% και 13,9% στο γενικό σύνολο.

Πάμε να δούμε και τα όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Ήρθα να μοιραστούμε μεταξύ μας αλήθειες και να πούμε στον κόσμο, ως πιο παλιές, τις δυσκολίες, τις χαρές μας, τις απογοητεύσεις μας…το τίμημα αυτής της δουλειάς. Η διάρκεια μετράει πιστεύω για έναν παρουσιαστή» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της εκπομπής «Πρωινός Καφές» που παράλληλα ήταν και τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης ανέφερε πως ένιωθε στην εκπομπή σαν στο σπίτι της. «Έβγαζα αυτόν τον αυθορμητισμό, την αφέλεια, τη συγκίνηση, την ευαισθησία, τα νεύρα…όλο αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα νέα παιδιά».

«Η τηλεόραση είναι ρίσκο, είναι άλματα και εγώ τα κάνω» συμπλήρωσε.

Σημείωσε πως στην τηλεόραση δεν μπόρεσε και δεν μπορεί να ακολουθήσει την «οδό της επιτήδευσης». «Εάν είμαι στεναχωρημένη, θα βγω θλιμμένη και ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια το καταλαβαίνει» προσέθεσε.

Στην ερώτηση για το εάν ήταν ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με την επιτυχία που σημείωνε η καριέρα της απάντησε: «Η ευτυχία δεν έχει διάρκεια, είναι στιγμές. Εάν η λέξη παρουσιάστρια ισούται με τη δόξα και τη φήμη, εμένα αυτό στην αρχή δεν ήταν κατανοητό. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι».

Εξήγησε πως όλα είναι θέμα μυαλού, παιδείας και κατά πόσο είναι συνειδητοποιημένος κανείς για αυτό που κάνει. «Χαιρόμουν με την επαφή του κόσμου, τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ και την ανταπόκριση την βλέπαμε μέσα από τηλεφωνήματα και τα γράμματα. Έχω τσουβάλια από γράμματα» ανέφερε.

Όπως είπε μέλημά της ήταν να είναι πάντα θετική όσα προβλήματα και αν είχε και να ευχαριστεί το κοινό. Μάλιστα αποκάλυψε πως η αγάπη του κόσμου και η αναγνώριση της έκανε να έχει άγχος και ανασφάλειες.

«Δεν μπορώ να έχω έναν καλεσμένο και να τον “στριμώξω”. Για αυτό θεωρώ πως δεν μπορούμε να μπερδεύουμε την ψυχαγωγία με την ενημέρωση» τόνισε.

Και συνέχισε: «Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να “κιτρινίσουμε” και να κάνουμε “δικαστήριο”. Εγώ αυτό δεν το αντέχω…θέλω να υπάρχει συναδερφική αλληλεγγύη γιατί γνωρίζουμε τι τραβάμε όλοι για να φτιάξουμε μία εκπομπή. Η τηλεόραση έχει πόνο, “έχουμε φτύσει αίμα” για να φτιάξουμε εκπομπές».

Ερωτώμενη γιατί πιστεύει πως συνάδερφοι κρίνουν άλλους συναδέρφους στις εκπομπές τους, εκτιμά πως συμβαίνει επειδή δεν εμπλουτίζονται με καινούρια θέματα και απλά γίνεται αναπαραγωγή.

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας γιατί η τηλεόραση μπαίνει σε όλα τα σπίτια, όλων των κοινωνικών στρωμάτων και όλων των ηλικιών» επισήμανε.

Αναφορικά για την φημολογούμενη κόντρα μεταξύ της ίδιας και της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε πως ποτέ δεν υπήρξε, και όλα ήταν θέμα συγκυριών. «Πρώτα, πρώτα εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνω χωρίς λόγο και να δίνω συνεντεύξεις, δεν δίνω συνεντεύξεις. Δεν είμαι σνομπ, ήμουν εκτός 7 χρόνια, να βγω να πω τι;» δήλωσε.

Μιλώντας για το κομμάτι του έρωτα στη ζωή της είπε πως είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που θα μπορούσε να νιώσει μία γυναίκα για έναν άντρα και αποκάλυψε πως και την έχουν απορρίψει, και έχει ερωτευτεί και έχει πέσει στα πατώματα.

«Η προσωπική μου ζωή ήταν πάντοτε σοβαρή και είμαι δοτικός άνθρωπος. Τον άντρα τον προσέχω πάρα πολύ, δεν θέλω να τσακώνομαι. Βεβαίως καταπιεζόμουν και αυτό ενίσχυσε τη διάλυση των σχέσεών μου» συμπλήρωσε.

«Στις σχέσεις μου έδινα τον πραγματικό μου εαυτό, αλλά κακά τα ψέμματα, επειδή έκανα δύσκολες εκπομπές και ήθελα να εφευρίσκω καινούρια πράγματα, έδινα περισσότερο βάρος στη δουλειά. Αυτό το έκανα και το πλήρωσα ακριβά και με την υγεία μου και με τον εαυτό μου» αποκάλυψε.

Όπως είπε κάποια στιγμή «έσπασε» και ήθελε να κάτσει να τα βρει με τον εαυτό της. «Είχα ανάγκη να ξεκουραστώ και να ζήσω πράγματα που δεν έζησα. Τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται και αρρώστησα. Δεν είχα δυνάμεις, πήγαινα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα, πήγαινα να περπατήσω και δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Φοβήθηκα πως θα πεθάνω. Και ακούμπησα τον θάνατο, εάν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα μ’ έπαιρνε».

Τότε ήταν που άλλαξε, όπως είπε, αναθεώρησε πολλά πράγματα και τη δύναμη για να ορθοποδήσει ξανά την άντλησε από μέσα της. Αποκάλυψε πως όλα τα χρόνια απουσίας της από την τηλεόραση αυτό που της έλειψε ήταν το κομμάτι της δημιουργικότητας.

«Ξανασυστήθηκα στο “Σπίτι με το Mega” γιατί υπάρχει κόσμος που δεν με ξέρει και δεν είναι υποχρεωμένος να με ξέρει» δήλωσε ακόμα στην εκπομπή του MEGA. Μάλιστα, προσκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη να παρουσιάσουν μαζί την χριστουγεννιάτικη εκπομπή.

«Σου δίνω χρόνο έως τη Δευτέρα για να μου απαντήσεις» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στην οικοδέσποινα.

Σχετικά με την παρουσίαση της εκπομπής δήλωσε πως την έχει αναλάβει «γιατί θέλει να είναι εκεί όπου περνάει καλά». Περιγράφοντας την προσέγγιση που της έγινε από τον Αντώνη Δημητριάδη είπε χαρακτηριστικά πως «ήταν τόσο αντρίκια η συμπεριφορά του και τόσο γλυκιά η πρόταση του, που εκείνη τη στιγμή του είπα “Άντώνη το βλέπω θετικά”».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ