Η αεροσυνοδός Kat Kamalani: Ποιοι επιβάτες μας εκνευρίζουν περισσότερο στην πτήση (βίντεο)

Το βίντεο της έχει 2 εκατομμύρια προβολές!

Μια πρώην αεροσυνόδος αποκάλυψε ποιοι είναι οι χειρότεροι επιβάτες, σε μια πτήση, για το πλήρωμα. 

Ο λόγος για την Kat Kamalani, από τις ΗΠΑ, η οποία εργαζόταν σε αεροπλάνα έξι χρόνια και θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

Στο κλιπ, που έχει συγκεντρώσει ήδη 2 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 99 χιλιάδες likes, η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν είναι τα μωρά που κλαίνε εκείνα που ενοχλούν το πλήρωμα, αλλά οι άνθρωποι που τους παραπονιούνται για τα μωρά.

 

@katkamalani THIS ? i promise you, you wont win… just be a kind human and dont dont this @Dylan ♬ original sound - Kat Kamalani

 

«Αυτός ο επιβάτης κάνει τόσο τους γονείς του μωρού όσο και το πλήρωμα καμπίνας να νιώσουν άβολα. Σας υπόσχομαι, δεν υπάρχει τίποτα που να μας εκνευρίζει περισσότερο ως αεροσυνοδούς όταν οι επιβάτες  παραπονιούνται για ένα μωρό που κλαίει» λεεί η Kat στο βίντεο, η οποία είναι και εκείνη μητέρα δύο παιιδών.

«ΜΗΝ ζητήσετε καν να σας μεταφέρουν σε διαφορετικό κάθισμα, κανείς δεν θέλει να σταματήσει να κλαίει το μωρό περισσότερο από τους ίδιους τους γονείς του .Εάν ταξιδεύετε λοιπόν, φέρτε μαζί σας ωτοασπίδες ή – ακόμα καλύτερα - ρωτήστε τον γονέα αν χρειάζεται βοήθεια» προσθέτει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ