Η Κλέλια Ανδριολάτου γυμνή στην μπανιέρα της σε ταξίδι στην Μαδρίτη - Το κόκκινο τριαντάφυλλο της πρωταγωνίστριας του Maestro (φωτό)

Στιγμές χαλάρωσης!

Η Κλέλια Ανδιρολάτου σε στιγμές χαλάρωσης στην Μαδρίτη της Ισπανίας!

Η όμορφη και ταλαντούχα πρωταγωνίστρια του «Maestro» δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα στιγμιότυπο στο οποίο την βλέπουμε γυμνή στην μπανιέρα της.

Η ίδια απολαμβάνει το αφρόλουτρό της και κρατά ένα τριαντάφυλλο στα χέρια της.

Φωτογραφίες: Instagram/@klelia_andriolatou

Σε δέυτερο κλικ που μοιράστηε ,στην ίδια ανάρτηση, μπορούμε να δούμε από πιο κοντά το κατακκόκινο λουλούδι, ενώ η νεαρή ηθοποιός γράφει στο post της: «Η Ισπανία μου χάρισε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο . .».

Μιλώντας πριν λίγες ημέρες στο «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, η Κλέλια Ανδριολάτου μιλήσει μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στην νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι έμαθε από την τηλεόραση ότι πήρε τον ρόλο.

«Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ; Είπα ναι κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το Maestro κι ότι αυτό το κορίτσι θα έχει ταλέντο στο πιάνο.

Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό.

 Τελικά, αφού με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτήν τη σειρά, έκανα 4-5. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, άκουσα να λένε "η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου". Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα πρέπει να πήρα το ρόλο» είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ