Βραδινή έξοδος για την Δέσποινα Καμπούρη & τον άντρα της, την Έλλη Κοκκίνου, την Δανάη Μπάρκα - Ξανά στην Βανδή ο Μπισμπίκης! (φωτό)

Διασκέδασαν στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή

«Νυχτοπερπατήματα» για τους Έλληνες celebrities που διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες!

Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες του NDP η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φορούσε ένα ασημένιο, μίνι φόρεμα με μακριά μανίκια, ενώ ο επιχειρηματίας ένα μαύρο τζιν και μία μπλούζα του ίδιου χρώματος.

Η Δέσποινα Καμπούρη πόζαρε ακόμα στον φωτογραφικό φακό μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και την Δανάη Μπάρκα, οι οποίες επίσης διασκέδασαν στο Έναστρον.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ήταν ντυμένη με ένα floral φόρεμα, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια φορούσε ένα αστραφτερό μαύρο παντελόνι και μια μπλούζα.

Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε πάει και στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή, την Παρασκευή 25/11.

Ο ηθοποιός άλλωστε στηρίζει πάντα την αγαπημένη του, όπως και εκείνη, ενώ ο ίδιος ανέβασε στα stories του στο Instagram μια φωτογραφία από την βραδιά γράφοντας στην εικόνα «my star»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ