Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mην βάζετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους γύρω σας - Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ερμή από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, που ολοκληρώνεται σήμερα, είναι η κυρίαρχη και πολύ απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στον δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει. 

ΚΡΙΟΣ

Μια απαιτητική μέρα για όλους με τα νεύρα στο κόκκινο μας επιφυλάσσει η σημερινή Τρίτη αγαπητοί μου Κριοί και θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όση ευελιξία και επινοητικότητα έχετε, προκειμένου να ελιχθείτε ανάμεσα στα μέτωπα που σχηματίζονται από το πρωί είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι. Γενικώς είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε, αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ως γήινοι, υπομονετικοί και προσγειωμένοι άνθρωποι δεν αγαπάτε καθόλου τις εντάσεις και γενικώς προτιμάτε να βρίσκετε πιο ήπιους τρόπους να λύνετε τα προβλήματα σας. Όμως σήμερα η αντίθεση Ερμή-Άρη είναι λίγο δύσκολο να σας αφήσει εκτός στον «δικό σας κόσμο»! Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά ή τα πρακτικά επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και άκρη δεν θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης Ερμής από τον Τοξότη δημιουργεί όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας όπως καταλαβαίνετε τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Έτσι η Τρίτη είναι η μέρα που μπορεί εύκολα να ανάψουν φωτιές στις συζητήσεις σας, αν δεν δείξετε πνεύμα κατανόησης των άλλων και επιμείνετε ότι πρέπει τα πράγματα να γίνονται όπως θέλετε εσείς.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ