Όταν η Carla Bruni πόζαρε στον φακό του Steven Meisel μαζί με την Naomi Campbell και την Linda Evangelista (φωτό)

Με υπέροχα σύνολα Chanel, του αείμνηστου Karl Lagerfeld

Η Carla Bruni το 1994 είχε ποζάρει στην Vogue και τον φωτογράφο Steven Meisel, μαζί με την Naomi Campbell και την Linda Evangelista.

Τα τρία supermodels των 90ς φορούσαν υπέροχες δημιουργίες Chanel, του αείμνηστου Karl Lagerfeld, ο οποίος υπήρξε για χρόνια creative director του εμβληματικού, γαλλικού οίκου μόδας.

Η 54χρονη Ιταλογαλλίδα τραγουδίστρια, μοντέλο και ζεύγος του πρώην προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Nicola Sarkozy έκανε repost στην σελίδα της στο Instagram μια ανάρτηση από την έκθεση του Meisel «1993 - A YEAR IN PHOTOGRAPHS» στην οποία περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Στο post βλέπουμε ακόμα ένα ασπρόμαυρο κλικ της Carla Bruni,  το οποίο τράβηξε ο διάσημος φωτογράφος μόδας, αλλά και μια εικόνα του ίδιου.

Η ανάρτηση συνοδεύεται με λίγα λόγια για την έκθεση  που εγκαινιάστηκε στη Λα Κορούνια της Ισπανίας: «Ανακαλύψτε την έκθεση 1993 - A YEAR IN PHOTOGRAPHS και βουτήξτε σε αυτό που θεωρείται η πιο παραγωγική χρονιά για τον Steven Meisel, τον καλλιτέχνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον κόσμο της μόδας.

 

Ο Meisel είναι ένας από τους σημαντικότερους φωτογράφους μόδας της γενιάς του. Αινιγματικός, μυστηριώδης αλλά πάνω απ' όλα οραματιστής, ο εγκέφαλος βρίσκεται πίσω από μερικές από τις πιο εμβληματικές εικόνες της μόδας. Περπατήστε σε ένα απίστευτα καθηλωτικό περιβάλλον και ανακαλύψτε περισσότερες από 100 υπέροχες εικόνες που έχουν σημαδέψει τη μόδα τις τελευταίες δεκαετίες». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ