Let's Celebrate - Τα βραβεία Manager of the Year 2022: Απόψε στο Μέγαρο Μουσικής - ποιος είναι ο μεγάλος νικητής; (φωτό & βίντεο)

20 χρόνια έμπνευσης από τους καλύτερους!

Το πιο καταξιωμένο βραβείο της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, το βραβείο MANAGER OF THE YEAR είναι εδώ.

20 χρόνια μετά την εισαγωγή του, ο επιτυχημένος θεσμός MANAGER OF THE YEAR, ένας θεσμός που ενώνει όλους τους κλάδους της αγοράς και όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, επιστρέφει ανανεωμένος και ενδυναμωμένος, για να τιμήσει τον άνθρωπο και επαγγελματία που έχει τις δεξιότητες και το χάρισμα να ηγείται, να εμπνέει, να παρακινεί, να φέρνει απτά και σημαντικά αποτελέσματα με ανθρώπινο πρόσωπο και να αναπτύσσει τους μάνατζερ της επόμενης μέρας.

20 χρόνια βέλτιστων πρακτικών από Διευθυντές, ανώτερα και ανώτατα Στελέχη που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. 20 χρόνια έμπνευσης από τους καλύτερους!

Ως Κριτές συμμετέχουν αναγνωρισμένα ανώτερα στελέχη και εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Την επετειακή φετινή επάνοδο του βραβείου τιμά ως Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ο κ. Μηνάς Τάνες, ο πρώτος Βραβευμένος Manager of the Year το 2002.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, γιορτάζουμε την αριστεία, την αξιοκρατία, την ηγεσία, στην τελετή απονομής του βραβείου Manager of the Year.20 χρόνια βέλτιστων πρακτικών από Διευθυντές και ανώτατα Στελέχη που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. 20 χρόνια έμπνευσης από τους καλύτερους! Η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα συγκεντρώνεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να επιβραβεύσουμε και να διασκεδάσουμε.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι η επιλογή των «πρώτων μεταξύ ίσων» είναι μια δύσκολη υπόθεση. Και πολύ συχνά αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως και με το βραβείο Manager of the Year 2022.  Αυτό που προκύπτει είναι ότι η ευκαιρία που δίνει ο θεσμός αυτός είναι η δημιουργία μίας κοινότητας στελεχών με ηγετικές αρετές από τις οποίες όλοι μπορούμε να μάθουμε, αλλά κυρίως ο ένας από τις εμπειρίες του άλλου. Όσοι συμμετάσχουν στην τελετή απονομής του βραβείου, θα γίνουν μέλη αυτής της κοινότητας.

Για την εύρυθμη λειτουργία κάθε οργανισμού απαιτούνται πόροι και στόχοι αλλά κυρίως, άνθρωποι με δεξιότητες και αρετές. Η πανδημία έχει αναπροσδιορίσει τον τρόπο που εργαζόμαστε και οι έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνουν ότι ο κάθε manager πέραν των hard skills απαιτείται να διαθέτει μια σειρά δεξιοτήτων με σημαντικότερες την αυτογνωσία, την προσαρμοστικότητα, την ενσυναίσθηση, αλλά κυρίως την ευελιξία, την ανθεκτικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Ο Manager of the Year για το 2022 θα είναι ο manager που θα μπορεί να αυτο-ανατρέπεται, να παραδέχεται τις αδυναμίες του και να επιδιώκει νέες εμπειρίες έχοντας μια προσωπική εργαλειοθήκη που θα καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων, φαντασίας, δράσης, αξιών και ιδεών.

Ποιος θα είναι, λοιπόν, ο Manager που θα πάρει το καταξιωμένο βραβείο για το 2022; θα το μάθουμε στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Banquet, με παρουσιάστρια την Ειρήνη Νικολοπούλου και παρουσία μεγάλου αριθμού σημαντικών εκπροσώπων της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του ΣΕΒ - Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών - ΕΕΤ, του ΕΒΕΑ, της Ε.ΕΝ.Ε., του ICC Women Hellas, της ΕΑΣΕ, του ΙΠΕ, του ΣΔΑΔΕ, του ΡΜΙ Greece, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΛΠΕ, του ΙΑΒ Hellas και της EEL.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι ο Οικονομικός Ταχυδρόμος και ακόμα ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, το in.gr και το MEGA.

Let’s Celebrate, είναι το πρόσταγμα της εκδήλωσης. Let’s Celebrate, είναι το πρόσταγμα της εκδήλωσης.

Εξασφαλίστε τις θέσεις σας! Και τα λέμε Τρίτη και 13 στο Μέγαρο Μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://manageroftheyear.gr

GRAND AWARD SPONSOR: Linkage

HR AWARD SPONSOR: Hellas EAP

PREMIER SPONSOR: Bombay Sapphire

REBRANDING SPONSOR: Hybrid Design Studio

SPONSOR: Response

SUPPORTERS: NOBACCO, PAPASTRATOS

JEWELLERY SPONSOR: ZOLOTAS

HAUTE COUTURE SPONSOR:

DAPHNE VALENTE

LEAD MEDIA PARTNER  

OT Οικονομικός Ταχυδρόμος

MEDIA PARTNERS

ΤΟ ΒΗΜΑ

ΤΑ ΝΕΑ

in.gr

MEGA

PARTNERS

GuruServices.Biz

Self Balance

Zoulovits – Kontegeorgou ZK LAW FIRM

CREATIVE – DIGITAL MEDIA PARTNERS

Brainers

Innovation Group

UNDER THE AUSPICES OF

SEV – Hellenic Federation of Enterprises

Hellenic Bank Association

Athens Chamber of Commerce & Industry

E.EN.E – Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών

ICC Hellas Women

ΕΑΣΕ – Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων

ΙΠΕ – Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος

ΣΔΑΔΕ – Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας

Project Management Institute Greece

ΣΕΚΕΕ

ΣΕΛΠΕ

IAB Hellas – Interactive Advertising Bureau Hellas

EEL – Ελληνική Εταιρεία Logistics

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ