Η Δάφνη Μπόκοτα συστήνει για πρώτη φορά τον 25χρονο γιο της Νίκο - «ο λόγος που δεν παρουσίασα την Eurovision το '98» (βίντεο)

Τι είπε ο ίδιος στις τηλεοπτικές κάμερες;

Η Δάφνη Μπόκοτα μάς συστήνει, για πρώτη φορά, τον γιο της Νίκο, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι ήταν ο λόγος που δεν παρουσίασε τη Eurovision το '98 καθώς ήταν έγκυος!

 

Η παρουσιάστρια, που έχει συνδέσει το όνομά της με τον διαγωνισμό τραγουδιού, βρέθηκε στην εκδήλωση του OGAE Greece για τη Eurovision και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Το 1998 ο γιος μου ήταν ο λόγος που δεν μετέδωσα την Eurovision, ήταν η έλευση του γιου μου» αποκάλυψε η ίδια, ενώ ο 25χρονος γιος της ανέφερε από πλευράς του: «Ξεκίνησα σπουδάζοντας Φυσική και έκανα μία παύση, αν και η μητέρα μου θα προτιμούσε να τις είχα συνεχίσει και μετά να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά θέλω και είναι το θέατρο».

Μελαχρινός και γοητευτικός, ο Νίκος σπουδάζει υποκριτική και μοιάζει πολύ στην μητέρα του! 

«Δεν γινόταν να λείπω από αυτή τη βραδιά, γιατί 18 χρόνια δεν είναι και λίγα. Δεν αποτινάσεται η Eurovision από πάνω μου. Παραμένει τόσο δυνατή όσο ήταν και όταν έκανα την παρουσίαση. 

Θα μπορούσα να επιστρέψω στη Eurovision αν με ενδιέφερε. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να δώσω βαθμολογία, θα με ενδιέφερε όμως πολύ να είμαι στην επιλογή του τραγουδιού, θα μπορούσε να βοηθήσει η εμπειρία μου» είπε ακόμα η Δάφνη Μπόκοτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ