Η Amal σε δακρύβρεχτη δημόσια εξομολόγηση του έρωτά της για τον George Clooney: Εκείνος την ακούει και κλαίει… «έμενα άυπνη από την σκέψη του»

Συγκινήθηκε ο σταρ με τα όσα άκουσε

Ο George Clooney πριν από μερικά χρόνια είχε λάβει το τιμητικό βραβείο του AFI, για το σύνολο του έργου και της προσφοράς του.

Η σύζυγός του Amal Clooney είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για τον καλό της, από την σκηνή του Dolby Theatre, κάνοντας τον σταρ του Χόλιγουντ και πατέρα των δίδυμων παιδιών τους να κλάψει από συγκίνηση. 

Στο βίντεο ακούμε μεταξύ άλλων την Βρετανίδα δικηγόρο (Λιβανέζικης καταγωγής), με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα να λέει για τον George Clooney:

«Συγχωρέστε την ταραχή μου. Μού είναι για έναν παράξενο λόγο ευκολότερο να απευθύνομαι στο Ανώτατο Δικαστήριο, παρά αυτό που κάνω απόψε, να μιλάω δημόσια για το σύζυγό μου. Ομως το κάνω, με τεράστια περηφάνια για όλα όσα έχει καταφέρει.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζεται για τον George. Πρώτα από όλα, ότι είναι ένας gentleman. Είναι κύριος, με κάθε έννοια και διάσταση του όρου, κάτι που στις μέρες μας είναι τόσο σπάνιο - και θεωρείται και παλιομοδίτικο.Οσοι τον ξέρουν όμως προσωπικά, ακόμα κι όσοι είναι αντίθετοί του πολιτικά ή έχουν διαφωνήσει μαζί του επαγγελματικά, μπορούν να σας το διαβεβαιώσουν, δεν έχει ξεχάσει ποτέ τους τρόπους που έμαθε από τον τόπο και την οικογένειά του. Σε κάθε σετ, σε κάθε γύρισμα που θα βρεθώ, όλο το συνεργείο μου το επιβεβαιώνει, ο George παίρνει πάντα το μέρος των πιο αδύναμων.

Παρόλο που ο George αποδίδει την επιτυχία του, όσα απόψε γιορτάζουμε, όσα έχει καταφέρει, στην τύχη, νομίζω ότι κάνει λάθος. Το ταλέντο κι ο χαρακτήρας του τον έφεραν μέχρι εδώ στην καριέρα του. Και αυτές οι αρετές του τον έχουν κάνει έναν υπέροχο σύζυγο κι έναν υπέροχο πατέρα.

Δείτε το βίντεο

Γνώρισα τον George όταν ήμουν 35 χρόνων, όταν είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι θα μείνω μόνη μου στη ζωή. Κι όταν γνωριστήκαμε και χτίζαμε τη σχέση μας, κρυμμένοι στο διαμέρισμά μου στο Λονδίνο, το ένιωσα πολύ νωρίς: ό,τι κι αν συνέβαινε, όπως κι αν τα έφερνε η τύχη, εγώ δεν ήθελα να είμαι με κανέναν άλλον στο μέλλον.

Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν ήμασταν χώρια και μου είπαν ότι έκανα περιεργες γκριμάτσες όταν διάβαζα τα μηνύματα ή τα γράμματα που έκρυβε στην τσάντα μου. 5 χρόνια αργότερα τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αλλάξει.

Είναι ο άνθρωπος που θαυμάζω απόλυτα και του οποίου το χαμόγελο με κάνει κάθε φορά να λιώνω. Αγάπη μου αυτό που έχω βρει στο πλευρό σου είναι η μεγάλη αγάπη που πάντα πίστευα ότι υπάρχει και το να σε βλέπω με τα παιδιά μας είναι η μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ