Πελέ: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο θρύλος του ποδοσφαίρου - Η ανάρτηση της κόρης του για την κατάσταση της υγείας του (φωτό)

Στις εξετάσεις θα αξιολογηθεί και η πιθανότητα εμφάνισης ηπατικής εγκεφαλοπάθειας

Ο Πελέ, ο οποίος στις 23 Οκτωβρίου έγινε 82 ετών και έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο, εισήχθη σήμερα στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», στη νότια ζώνη του Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με νέα που ανέφερε πρώτα το ESPN και επιβεβαιώθηκαν από την O’ Globo, αυτή τη φορά, ωστόσο, η νοσηλεία του δεν ήταν προγραμματισμένη. 

Ο Πελέ έφτασε στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του Μαρτσία Αοκί, και έναν νοσοκόμο που τον φροντίζει στο σπίτι, αφού παρουσίασε πρήξιμο στο σώμα του.

Ο Πελέ υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, προκειμένου να υπάρξει μια εις βάθος εκτίμηση της κατάστασής του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο τον τηλεοπτικό σταθμό O’ Globo, κατά την άφιξή του στο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», το ιατρικό επιτελείο που φροντίζει τον παίκτη επιβεβαίωσε την ύπαρξη οιδήματος και επίσης εντόπισε μια «μη αντιρροπούμενη καρδιακή ανεπάρκεια», όπου παρατηρείται δυσκολία στην αναπνοή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, ο Πελέ ήταν πολύ ανήσυχος και διαγνώστηκε με ψυχική σύγχυση. Στις εξετάσεις θα αξιολογηθεί και η πιθανότητα εμφάνισης ηπατικής εγκεφαλοπάθειας.

«Πολύς συναγερμός στα μέσα ενημέρωσης σήμερα σχετικά με την υγεία του πατέρα μου. Βρίσκεται στο νοσοκομείο για τη ρύθμιση της φαρμακευτικής αγωγής. Δεν υπάρχει καμία έκτακτη ανάγκη ή νέα τρομερή πρόβλεψη. Θα είμαι εκεί για την Πρωτοχρονιά και υπόσχομαι να δημοσιεύσω μερικές φωτογραφίες» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η κόρη τουKely Nascimento. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ