Μέγκαν Μαρκλ: Απήγγειλε στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου στο φινάλε του podcast της (βίντεο)

Η Μέγκαν Μαρκλ αγαπάει την ποίηση...

 

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος». Πρόκειται για έναν στίχο του Έλληνα ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου, που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει με νόημα η Μέγκαν Μαρκλ στο φινάλε της πρώτης σεζόν του podcast της, "Archetypes".

Στο φινάλε της σειράς "Αρχέτυπα" του Spotify, η οποία έχει ως στόχο να εξερευνήσει "τις ετικέτες που προσπαθούν να κρατήσουν τις γυναίκες πίσω", η Meghan συνομίλησε με τους άνδρες καλεσμένους της, τον τηλεοπτικό παραγωγό Andy Cohen, τον σκηνοθέτη Judd Apatow και τον κωμικό Trevor Noah.

 

 

Και καθώς αποχαιρετούσε το τελευταίο από τα 12 επεισόδια αυτής της σειράς, είπε στους ακροατές πώς την έκανε να "νιώσει ότι την είδαν".

Δείτε επίσης: Αφιέρωμα στον Ντίνο Χριστιανόπουλο: Ο «αιρετικός» ποιητής της Θεσσαλονίκης μέσα από τα δικά του λόγια (βίντεο)

«Πριν από πολύ καιρό, άκουσα μια φράση, που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα», ανέφερε η Δούκισσα του Σάσεξ, εξηγώντας τον στίχο αυτόν που επέλεξε: «Επειδή μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε για τον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

Aκούστε το απόσπασμα εδώ

 

Και πρόσθεσε: «Σε εκείνο το σημείο φίλε μου, συνέχισε να εξελίσσεσαι και θα σε δω στην απέναντι πλευρά. Όπως πάντα, είμαι η Μέγκαν».

 

Με τίτλο «Manifesting a Cultural Shift», το τελευταίο podcast της Μέγκαν Μαρκλ ήταν το πρώτο που συμπεριέλαβε άνδρες που όπως αποκάλυψε η Δούκισσα ήταν ιδέα του πρίγκιπα Χάρι να συμπεριλάβει την ανδρική οπτική, αναφέρει η mirror

Η Μέγκαν παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα πριν από σχεδόν τρία χρόνια για να επιστρέψει στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι - και επέκρινε τη βασιλική ζωή σε μια συνέντευξη-βόμβα στην Oprah Winfrey πέρυσι.

Εν τω μεταξύ, σε άλλο σημείο του νέου podcast, η Μέγκαν επέμεινε ότι δεν θα εμφανιστεί σε ριάλιτι σόου - παρά το γεγονός ότι μια σειρά του Netflix που επικεντρώνεται σε αυτήν και τον Χάρι φέρεται να κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ