31 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Δεκέμβριο 2022 - Yπέροχα Χριστουγεννιάτικα χρώματα

Κλείσε ραντεβού για μανικιούρ asap! 

Ο Δεκέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου, όμως η έμπνευση για νέα σχέδια νυχιών δεν τελειώνει ποτέ! Αποχαιρετούμε λοιπόν το 2022 με λάμψη στα νύχια αλλά και με διακριτικά μανικιούρ.

Η παρακάτω συλλογή με σχέδια νυχιών περιέχει μερικές από τις πιο όμορφες προτάσεις που ανέβασαν στο Instagram τον τελευταίο καιρό οι nail experts, σύμφωνα πάντα με τις επικρατέστερες τάσεις στα νύχια για το Χειμώνα 2022 – 2023.

Ανανεωμένο γαλλικό στα νύχια για το φετινό Χειμώνα

Το μαύρο γαλλικό στα νύχια είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις για το φετινό Χειμώνα και εδώ το βλέπουμε με τη διακριτική λάμψη που προσφέρει το βερνίκι νυχιών 394 Sparkling Midnight Date της Semilac. Συνδύασέ το με μια μπεζ γαλακτερή βάση και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό ακόμη και για ένα γιορτινό μανικιούρ!

Αν από την άλλη προτιμάς μια εκδοχή των French Nails που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δοκίμασε το γαλλικό σκακιέρα σε μπεζ και σκούρο καφέ χρώμα.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ ιδανικό για τις γιορτές είναι αυτό με τις διαγώνιες ασπρόμαυρες άκρες και μια δόση ασημί λάμψης στη βάση του νυχιού.

Το Forest Green, δηλαδή το σκούρο πράσινο, είναι ένα ακόμη από τα φετινά nail trends και εδώ συνδυάζεται υπέροχα με μια διακριτική δεύτερη metallic γραμμή σε ασημί χρώμα.

Για σένα που θες να ακολουθήσεις το top trend του Barbiecore, ένα σικ γαλλικό μανικιούρ με ροζ γαλακτερή βάση και baby pink άκρες.

Ένας υπέροχος τρόπος για να φορέσεις το χρυσό στα νύχια μέσα από ένα εντυπωσιακό french manicure με χρυσές άκρες, ιδανικό για το ρεβεγιόν και όχι μόνο.

Το βαθύ κόκκινο θα φορεθεί πολύ αυτή την περίοδο και αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα σε γαλλικό και μονοχρωματικά νύχια.

Αυτό το γαλλικό με γκλίτερ θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις τη βραδιά του ρεβεγιόν!

Διακριτικά και chic σχέδια νυχιών για το Δεκέμβριο 2022

Μη διστάσεις να υιοθετήσεις την top φετινή τάση των chrome nails με το συγκεκριμένο βερνίκι που ονομάζεται rosewood stardust. Πρόκειται για ένα διακριτικά αστραφτερό σοκολατί χρώμα νυχιών που έχει μέσα και υποτόνους από χάλκινο.

Ένα ακόμη διαχρονικό χρώμα για χειμωνιάτικα νύχια είναι το σκούρο μπλε. Εδώ, σε ένα σχέδιο με αφηρημένες καμπύλες και μεταλλικές ασημί λεπτομέρειες που του προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Ένα ακόμη διακριτικό αλλά εντυπωσιακό σχέδιο για κόκκινα νύχια στιλέτο.

Παστέλ ροζ βάση σε συνδυασμό με υπέροχο ρουμπινί και κόκκινο βερνίκι νυχιών για τη δημιουργία ενός διακριτικού και χαριτωμένου πουά nail art.

Υπέροχο για την καθημερινότητα όσο και για εορταστικό μανικιούρ, αυτό το σχέδιο νυχιών συνδυάζει υπέροχα το λευκό χρώμα με το χρυσό glitter πάνω σε γαλακτερή βάση.

Η αποθέωση ενός εκ των κορυφαίων χρωμάτων της σεζόν. Τέλεια rainbow nails σε αποχρώσεις του καφέ.

Λαμπερό γαλλικό με gold foil σε συνδυασμό με αφηρημένες καμπύλες γραμμές και νουντ βάση.

Ένα ακόμη όμορφο nail art που συνδυάζει το διακριτικό γαλλικό με ένα σχέδιο νυχιών σε αποχρώσεις του μπλε.

Τόνοι του κόκκινου κρασιού και ροζ βάση συνθέτουν ένα ακόμη chic nail art που μπορείς να κάνεις μέσα στο Δεκέμβριο 2022.

Απαλές καφέ και μπεζ αποχρώσεις σε συνδυασμό με λεοπάρ μοτίβο στο ένα νύχι, αν θες να δώσεις το κάτι παραπάνω σε ένα κατά τα άλλα διακριτικό manicure.

Το μαύρο με το χρυσό συνδυάζονται υπέροχα και η παραπάνω πρόταση της Amanda Sudol το αποδεικνύει με έναν κομψό αλλά διακριτικό τρόπο.

Ένας ακόμη τρόπος για να υιοθετήσεις μια από τις επικρατέστερες τάσεις του Χειμώνα, δηλαδή τα καφέ νύχια, είναι αυτό το σχέδιο που συνδυάζει μονοχρωματικό μανικιούρ με swirl nails.

Γαλακτώδες μπεζ-ροζ, μαύρο και ιριδίζον σαμπανιζέ glitter βερνίκι νυχιών συνδυάζονται σε ένα ονειρεμένο μανικιούρ για κάθε περίσταση, από την καθημερινότητα μέχρι το ρεβεγιόν.

Περίτεχνα χειμωνιάτικα nail art για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Ένα ανάγλυφο σχέδιο για πλεκτά νύχια σε έντονο ροζ, ανοιχτό καφέ και μπεζ μανό.

Ποιος είπε πως το λευκό στα νύχια δεν μπορεί να φορεθεί το Χειμώνα; Αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο δεν θα περάσει απαρατήρητο!

Το φετινό hot trend του preppy style έρχεται στα νύχια μέσα από αυτό το σχέδιο που θυμίζει κολεγιακό πουλόβερ, στην επίσης trendy απόχρωση caramel brown.

Η πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου πλησιάζει και το παραπάνω περίτεχνο nail art είναι μια πρόταση μανικιούρ που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Ένα ακόμη πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ με glitter σε γιορτινές αποχρώσεις που έχει γίνει viral στο Instagram.

Για εσένα που λατρεύεις τα λεοπάρ νύχια, αυτό το σχέδιο συνδυάζει υπέροχα το μαύρο, το κόκκινο και το χρυσό, σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Το τοπ χρώμα της σεζόν στα νύχια είναι το καφέ και εδώ συνδυάζονται υπέροχα διάφορες αποχρώσεις του για ένα ακόμη περίτεχνο λεοπάρ nail art.

Μια ακόμη πρόταση για σχέδιο νυχιών που ακολουθεί την τεράστια φετινή τάση του Barbiecore, με φούξια αλλά και απαλό ροζ σε ένα εντυπωσιακό nail art που είναι στολισμένο με μεταλλικές λεπτομέρειες και μικροσκοπικές πέρλες.

Τα νύχια με το εφέ ταρταρούγας έχουν πάντα μοναδικό αποτέλεσμα και το συγκεκριμένο γίνεται ακόμη πιο ιδιαίτερο με αυτά τα μαύρα κομμάτια που έχουν ανάγλυφη υφή.

Το ζεβρέ μοτίβο είναι μια από τις μεγάλες τάσεις στα νύχια για το φετινό χειμώνα για το μαύρο χρώμα αποτελεί ιδανική επιλογή για τέλειο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ