Τι συμβαίνει με την άγρια δολοφονία 4 φοιτητών στο Άϊνταχο; - Bρέθηκαν νεκροί μέσα σε σπίτι (φωτό - βίντεο)

Η αστυνομία ψάχνει να βρει ποιος σκότωσε τους 4 φοιτητές....

Έξι άτομα μπορεί να ζούσαν στο σπίτι όπου τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Άινταχο μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου, σύμφωνα με την αστυνομία.

"Οι ερευνητές γνωρίζουν ένα έκτο άτομο που θα μπορούσε ενδεχομένως να ζούσε στην κατοικία. Το άτομο αυτό δεν βρισκόταν στην κατοικία τη νύχτα των φόνων", δήλωσε στο CNN ο Aaron Snell, διευθυντής επικοινωνίας της αστυνομίας του Αϊντάχο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaylee jade?? (@kayleegoncalves)

 

Ο Snell δεν έδωσε το όνομα του έκτου ατόμου και δεν είναι σαφές αν το άτομο ζούσε στο ακίνητο σε κάποιο σημείο.

Τέσσερις φοιτητές - ο Ethan Chapin, 20 ετών, η Kaylee Goncalves, 21 ετών, η Xana Kernodle, 20 ετών και η Madison Mogen, 21 ετών - βρέθηκαν μαχαιρωμένοι μέχρι θανάτου στις 13 Νοεμβρίου σε ένα κοινό σπίτι εκτός πανεπιστημιούπολης στην κολεγιακή πόλη της Μόσχας, αναστατώνοντας μια κοινότητα που δεν είχε καταγράψει ούτε έναν φόνο από το 2015.

 

 

 

 

Νωρίτερα, οι αρχές είχαν δηλώσει ότι μόνο πέντε άτομα ζούσαν στο ακίνητο - ο Goncalves, ο Mogen και ο Kernodle, μαζί με άλλους δύο συγκατοίκους που δεν έχουν αναγνωριστεί δημοσίως από τους ερευνητές. Ένας υπάλληλος της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων δήλωσε στο CNN ότι έξι άτομα αναφέρονται στο μισθωτήριο συμβόλαιο του σπιτιού, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Η αστυνομία δήλωσε την Πέμπτη ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι η επίθεση ήταν στοχευμένη μετά από μια ημέρα συγκεχυμένων δηλώσεων - αλλά τόνισε ότι δεν έχει καταλήξει στο συμπέρασμα "αν ο στόχος ήταν η κατοικία ή οι ένοικοί της", σύμφωνα με τo CNN.

 

Η δήλωση της Πέμπτης σχετικά με τη στοχοποίηση έρχεται αφού η αστυνομία διόρθωσε τα σχόλια ενός εισαγγελέα σχετικά με το θέμα - και κατά τη διαδικασία είπε κάτι που φάνηκε να αποκλίνει από την προηγούμενη στάση της σχετικά με μια υπόθεση που έχει θέσει την πόλη του κολεγίου σε αναβρασμό, χωρίς να έχουν γίνει συλλήψεις ή να έχει ανακοινωθεί κάποιο κίνητρο.

 

Η πολιτειακή αστυνομία του Αϊντάχο προσθέτει περιπολίες στην πανεπιστημιούπολη, καθώς το σχολείο κρατά αγρυπνία για τους 4 φοιτητές που σκοτώθηκαν σε ανεξιχνίαστα μαχαιρώματα

Κι όμως, η αστυνομία επιμένει πως το σπίτι δεν ήταν και τόσο μεγάλο ώστε κανείς να μην ακούσει πιθανά ουρλιαχτά τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Νοεμβρίου.

Τι ακριβώς συνέβη; Εν ολίγοις, κάποια στιγμή, ενώ η Μάντισον Μόγκεν, η Κέιλι Γκονσάλβες, η Ξάνα Κερνόντλ και ο επισκέπτης φίλος της Ίθαν Τσάπιν κοιμόντουσαν, κάποιος τρύπωσε στο σπίτι. Και οι τέσσερις μαχαιρώθηκαν στα κρεβάτια τους με «αιχμηρό» όπλο, σύμφωνα με την αστυνομία, ίσως με «μαχαίρι».

 

 

Χωρίς όπλο δολοφονίας, χωρίς ύποπτο, χωρίς κίνητρο και με εκατοντάδες πληροφορίες που πρέπει να «κοσκινίσουν», η αστυνομία κάνει αγώνα δρόμου για να εξιχνιάσει αυτό που φαίνεται να είναι μια παράλογη σφαγή νέων ανθρώπων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ