Η Κέιτ Μίντλετον απαστράπτουσα με πράσινη τουαλέτα - Το εμβληματικό τσόκερ με σμαράγδια, το «ολοφάνερο» μπότοξ (φωτό & βίντεο)

Η υπέροχη εμφάνιση στα βραβεία Earthshot

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον τίμησαν την Παρασκευή,  τους νικητές του βραβείου Earthshot, το οποίο θέσπισε το 2020 ο μεγάλος γιος και διάδοχος του βασιλιά Καρόλου, για να αναγνωρίζει και να τιμά τους ανθρώπους που εργάζονται για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή.

Απαστράπτουσα στην τελετή η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε με μια τουαλέτα από το brand Solace London, σε ανοιχτό πράσινο χρώμα.

Photos: REUTERS POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το φουστάνι της είχε μακριά μανίκια και έξω τους ώμους, ενώ σύμφωνα με το People η 40χρονη royal νοίκιασε το συγκεκριμένο ρούχο, από την HURR, μια πλατφόρμα ενοικίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ζητήθηκε από τους επισκέπτες να στραφούν στη βιώσιμη μόδα και να μην αγοράσουν νέα φορέματα ή κοστούμια για την βραδιά.

Η Μίντλετον ολοκλήρωσε την λαμπερή της εμφάνιση με ένα ζευγάρι αστραφτερές γόβες και το εμβληματικό τσόκερ με διαμάντια και σμαράγδια, το οποίο άνηκε στην αείμνηστη πεθερά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η πριγκίπισσα μάλλον «φρέσκαρε» λίγο το πρόσωπό της, αφού φαίνεται να έκανε μπότοξ.

«Στηρίζοντάς τους μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας», τόνισε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε ομιλία του στη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκαν στο MGM Music Hall της Βοστώνης. 

Στην τελετή βρέθηκαν πολλοί αστέρες, όπως ο Βρετανός ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο ηθοποιός Ράμι Μάλεκ, η τραγουδίστρια Άνι Λένοξ, η ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ και ο γνωστός Βρετανός φυσιοδίφης Ρίτσαρντ Ατένμπορο.

Δείτε επίσης:

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουίλιαμ συναντήθηκε χθες Παρασκευή με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στη Βοστόνη, κατά την τελευταία ημέρα της επίσκεψης των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στις ΗΠΑ, την πρώτη από το 2014, η οποία επικεντρώθηκε στην κλιματική αλλαγή.

 

 

 

Το τριήμερο αυτό ταξίδι του ζευγαριού των Βρετανών πριγκίπων, το πρώτο στο εξωτερικό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου, αμαυρώθηκε από τις αποκαλύψεις στη Βρετανία για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε η νονά του πρίγκιπα Ουίλιαμ την Τρίτη στη διάρκεια εκδήλωσης στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ