Brigitte Macron: Τα κοστούμια Louis Vuitton που έβαλε η πρώτη κυρία της Γαλλίας στο ταξίδι της στις ΗΠΑ (φωτό & βίντεο)

Οι υπέροχες εμφανίσεις της

Υπέροχες εμφανίσεις από την Brigitte Macron, που συνόδευσε τον σύζυγό της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Emmanuel Macron έφτασε στις ΗΠΑ την Τρίτη, για την επίσημη κρατική επίσκεψη, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποίησε μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Joe Biden.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, «πιστή» στο διαχρονικό και σικάτο στυλ της επέλεξε κυρίως κοστούμια, ενώ στην βαλίτσα της έβαλε φυσικά και μια υπέροχη τουαλέτα για το δείπνο που παρέθεσε ο Biden, στον Λευκό Οίκο.

CONSOLIDATED NEWS PHOTOS POOL και ΕPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδικότερα την είδαμε με ένα φανταστικό μπεζ κοστούμι, αλλά και με ένα λευκό σακάκι, συνδυασμένο με ριγέ παντελόνι, άσπρη μπλούζα και ένα μαντήλι στον λαιμό.

Κατά την αφιξή της η Brigitte φορούσε ένα μπεζ παντελόνι και μακρύ παλτό του ίδιου χρώματος, ενώ ακόμα εμφανίστηκε με ένα κομψό total black σύνολο.

 

Ακόμα φόρεσε ένα κυπαρισσί φόρεμα, με ένα tweed παλτό σε ανάλογους τόνους. Η Jill Biden από πλευράς της φορούσε ένα φούξια φουστάνι. 

Τέλος για το γεύμα που είχε μαζί με τον σύζυγό της και τον προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ  επέλεξε ένα φαρδύ γκρι πανωφόρι. 

Σαν γνήσια Γαλλίδα η Macron επιλέξει κομψά ρούχα, χωρίς να κάνει υπεβρολές και λατρεύει τις δημιουργίες του οίκου Louis Vuitton, που είναι άλλωστε ένα από τα μεγαλύτερα - αν όχι το μεγαλύτερο -, brand πολυτελείας της πατρίδας της.

Έτσι δεν αποκλείται και πολλά από τα συνολάκια που πήρε μαζί της στις ΗΠΑ να είναι από της ίδιας εταιρείας, όπως άλλωστε ήταν και η λευκή τουαλέτα που έβαλε στο δείπνο στον Λευκό Οίκο.

Υποδεχόμενος με όλες τις τιμές, στον Λευκό Οίκο, τον πρόεδρο της Γαλλίας ο Biden  χαιρέτισε στα γαλλικά, τις αξίες της «ελευθερίας, ισότητας και αδελφοσύνη».

«Οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν καλύτερο εταίρο από τη Γαλλία για να εργαστούν μαζί του», είπε στον σύντομο χαιρετισμό του, υπογραμμίζοντας ότι η συμμαχία με τη Γαλλία παραμένει «ουσιαστικής σημασίας» για τη σταθερότητα του κόσμου.

Ο Macron από την πλευρά του εκτίμησε ότι Παρίσι και Ουάσινγκτον θα πρέπει «να ξαναγίνουν συμπολεμιστές» απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία και τις «πολλαπλές κρίσεις». Οι δύο χώρες «είναι οι σταθερότεροι σύμμαχοι γιατί αυτή η φιλία είναι βαθιά εδραιωμένη εδώ και αιώνες», είπε ακόμα ο Γάλλος πρόεδρος.

Οι δύο ηγέτες δεσμεύτηκαν να καταστήσουν τη Ρωσία υπόλογη για «ευρέως τεκμηριωμένες θηριωδίες και εγκλήματα πολέμου» στην Ουκρανία, ανέφεραν οι δύο ηγέτες σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο.

Επανέλαβαν «τη σταθερή αποφασιστικότητά τους να καταστήσουν τη Ρωσία υπόλογη για ευρέως τεκμηριωμένες θηριωδίες και εγκλήματα πολέμου, που διαπράχθηκαν τόσο από τις τακτικές ένοπλες δυνάμεις της όσο και από συμμάχους τους, συμπεριλαμβανομένων μισθοφόρων», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

Παράλληλα τόνισαν πως ΗΠΑ και Γαλλία θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία για «όσο χρειαστεί». Οι δύο πρόεδροι «επιβεβαιώνουν εκ νέου τη συνεχή υποστήριξη των χωρών τους στην Ουκρανία» και δεσμεύτηκαν ιδίως να της παρέχουν «πολιτική, ασφάλεια, ανθρωπιστική και οικονομική βοήθεια για όσο διάστημα είναι απαραίτητο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ