Πατέρας Αντώνιος: «Ελπιζω ο κ. Ιερώνυμος, η κα Μαρτίνου, η κα Μιχαηλίδου να κοιμήθηκαν στα πολυτελή διαμερίσματά τους - με πέταξαν στο δρόμο» (βίντεο)

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Για πρώτη φορά ο δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής έκανε επίσημες δηλώσεις έξω από τη δομή του Κολωνού.

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της “Κιβωτού” συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο Διοικητικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα, αυθαίρετα, χθες το βράδυ κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά έξω την οικογένεια του πατρός Αντωνίου και τον ίδιο από το σπίτι του» δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής.

Ο ίδιος ζήτησε, σύμφωνα με το MEGA, άμεσα την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών και ανέφερε πως τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Ελπίζω ο κύριος Ιερώνυμος, η κα Μαρτίνου, η κα Μιχαηλίδου και άλλοι, επώνυμοι, ανώνυμοι, τους οποίους τηλεφωνούσα χθες το βράδυ για να αφήσουν την οικογένεια να μπει στο κατά παραχώρησιν σπίτι τους, να κοιμήθηκαν καλά στα πολυτελή διαμερίσματά τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κονταξής.

Στη συνέχεια είπε πως για τις κατηγορίες, όταν και εάν υπάρξουν, γιατί μέχρι στιγμής πρόκειται για «δημοσιεύματα» θα απαντήσουν στον «οικείο χώρο της Δικαιοσύνης».

Ξεκαθάρισε πως η πράξη «εξοστρακισμού» του πατέρα Αντωνίου από το σπίτι του, στη δομή της «Κιβωτού» είναι παράνομη και ο ίδιος, μαζί με τους υπόλοιπους δικηγόρους θα ενημερώσουν την Εισαγγελία Πρωτοδικών και θα υποβάλλουν έγκληση σε βάρος όσων προέβησαν στην παράνομη πράξη.

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για τη μόνιμη κατοικία του πατρός Αντωνίου που φέρεται να είναι ένα οίκημα στη Ραφήνα, ο δικηγόρος είπε πως δεν ισχύει και ότι το μοναδικό σπίτι του είναι αυτό μέσα στη δομή της «Κιβωτού» κάτι που γνωρίζει και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ