Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας στην Τενερίφη με φόρεμα Zara αξίας 139 ευρώ - πορτοκαλί, midi και αμάνικο (φωτό & βίντεο)

Πως το συνδύασε;

Η βασίλισσα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας βρέθηκαν,  την Πέμπτη, στην Τενερίφη, όπου παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής των Χρυσών Μεταλλίων για την Αξία στις Καλές Τέχνες 2021, που πραγματοποιήθηκε στο Tenerife Arts Space.

Για την περίσταση η 50χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων επέλεξε ένα αμάνικο λινό, πορτοκαλί φόρεμα, από την συλλογή του Narciso Rodriguez για τα Zara, το οποίο κοστίζει 139.00 EUR. 

Η κομψή εμφάνιση ολοκληρώθηκε με μια μικρή μαύρη τσάντα και ένα ζευγάρι γόβες του ίδιου χρώματος.

 

Τα βραβεία απονέμονται από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ισπανίας σε άτομα ή οργανισμούς που διαπρέπουν σε καλλιτεχνικά και πολιτιστικά έργα. Όπως αναφέρει το parismatch.com ανάμεσα στους νικητές ήταν και ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός και σύζυγος της Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέ Μπαρδέμ.

Άλλωστε ο τελευταίος κατάγεται από τα Κανάρια. Ωστόσο ο σταρ δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην τελετή - της οποία προήδρευσε το βασλικό ζεύγος - λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Το φόρεμα που φόρεσε η βασίλισσα Λετίσια 

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ακόμα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ισπανικού Zara με την περιγραφή να αναφέρει:  «Μίντι φόρεμα από λινό μείγμα. Φαρδύς λαιμός και χωρίς μανίκια. Συγκεντρωμένη λεπτομέρεια υφάσματος. Σκίσιμο στο στρίφωμα. Αόρατο πλαϊνό φερμουάρ».

NARCISO RODRIGUEZ GATHERED DRESS

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ